Serres - Binnen wordt Buiten!
Vind jij jouw huis net iets te klein en wil je het graag uitbreiden of heb je genoeg woonruimte maar wens je wat meer pit en karakter aan de woning te geven? Kies dan voor een serre.

Een serre wordt vaak gebruikt om extra woonruimte te creëren. Een serre wordt namelijk echt onderdeel van je huis, dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop dienen te worden aangepast.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan! 

 

Serres, zomer- en wintertuin  
Een serre wordt echt onderdeel van jouw huis. Dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat er ook rekening gehouden dient te worden met zaken als ventilatie en isolatie. Je kunt een serre echt zien als verbouwing van jouw woning.

Een serre realiseert meerwaarde voor je woning. De mogelijkheden bij serres zijn eindeloos. In de showroom van Tuinbeurs Nederland hebben wij ook alle mogelijkheden opgesteld. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in dé grootste overdekte showroom van Nederland. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor je klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op