Een tuinkamer is een afgesloten ruimte die bouwkundig geen onderdeel uitmaakt van het huis. Een serre wordt vaak gebruikt om extra woonruimte te creëren. Een serre wordt namelijk echt onderdeel van je huis, dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop dienen te worden aangepast.

De mogelijkheden bij een tuinkamer zijn eindeloos. Wenst u bijvoorbeeld een aluminium of liever houten tuinkamer met glaswanden? Wenst u een tuinkamer aan uw gevel vast of losstaand? Alles kan!

Neem contact op

Een tuinkamer kan transparanter en flexibeler worden uitgevoerd dan een serre. Door het plaatsen van veel glas in de tuinkamer is het er toch het hele jaar door warm maar nooit té warm.

De plaatsing van een tuinkamer neemt slechts enkele dagen in beslag en kan zonder bouwkundige aanpassingen aan de woning worden geplaatst. De gevel van uw woning blijft hierbij dus geheel intact.

Vind u uw huis net iets te klein en wenst u het graag uit te breiden of heeft u genoeg woonruimte maar wenst u wat meer pit en karakter aan uw woning te geven? Kies dan voor een serre. Een serre wordt echt onderdeel van uw huis. U kunt een serre echt zien als een verbouwing van uw huis.

Neem contact op

Voor beide hebben wij deskundige adviseurs beschikbaar en eindeloos veel mogelijkheden. Onze adviseurs denken graag met u mee wat het beste bij uw wensen past.

Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Neem contact op