Houtbouw - Buitengewoon genieten
Bent u opzoek naar een unieke, traditionele of luxe houtbouw schuur die voldoet aan al uw wensen of wilt u meer opslagruimte, een extra werkplek of een ruimte waar u ook met slecht weer kunt zitten? Kies dan voor houtbouw.

Buitengewoon genieten met houtbouw! Wij produceren alles zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek, op deze manier kunnen wij houtbouw ontwerpen volledig aanpassen aan al uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Maatwerk is bij Tuinbeurs Nederland altijd mogelijk. 

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomtuin met een prachtig houtbouwproject. Tuinbeurs Nederland kan houtbouw prefab bij u afleveren als bouwpakket, maar wilt u liever volledig worden ontzorgt, dan plaats onze eigen montage afdeling uw ontwerp in uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden, bekijk hieronder enkele ontwerpen en doe inspiratie op!

Ons team helpt je graag op weg
Onze team deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Wij staan 6 dagen per week voor uw klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

 
 
 

Ieder houtbouw project is uniek
Met een heerlijke geur van hout en mooie natuurlijke elementen genieten in uw tuin, dat kan met houtbouw! Gaat u voor Lariks Douglas hout, eikenhout of toch voor geïmpregneerd vuren hout? Ieder houten bijgebouw is uniek.

Wij produceren alle houtbouw producten zelf in onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen. Op deze wijze kunnen wij wij maatwerk zonder meerprijs aanbieden. Daarnaast kunnen wij hierdoor met een continue proces bezig zijn op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie.

Bij houtbouw is alles mogelijk. Wij bieden een breed assortiment aan waaronder: houtbouw kapschuren, houtbouw klassieke schuren met zadeldaken, houtbouw nostalgische schuren, houtbouw design schuren met plat dak, houtbouw lariks Douglas houten schuren, houtbouw geïmpregneerde tuinhuizen en houtbouw op maat.

Neem contact op