Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Houtbouw

Houtbouw

Houtbouw - Buitengewoon genieten!

Heerlijk genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. Gaat u voor lariks douglas hout? Eiken hout? Of onder hoge druk geïmpregneerd vuren hout? Ieder houten bijgebouw is uniek! Wij produceren alles zelf in eigen Nederlandse fabriek. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en kunnen wij maatwerk zonder meerprijs aanbieden. Daarnaast kunnen wij hierdoor met een continue proces bezig zijn op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom object! Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen houtbouw prefab bij u afleveren als bouwpakket, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om bij u op locatie te plaatsen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: info@tuinbeursnederland.nl

 

Houtbouw schuur: alles is mogelijk! 

Bent u opzoek naar een unieke, luxe houtbouw schuur die voldoet aan al uw wensen? Wilt u meer opslagruimte, een extra werkplek of een ruimte waar u ook met slecht weer kunt zitten? Omdat we bij Tuinbeurs Nederland beschikken over onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek leveren we iedere luxe houtbouw schuur, blokhut of overkapping van hout volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren 

 

Houtbouw: alles is mogelijk 

De luxe houtbouw schuren van Tuinbeurs Nederland worden gemaakt in iedere gewenste stijl. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden: 

 

Kapschuur 

Klassieke schuur – zadeldak 

Nostalgische schuur 

Design schuur – plat dak 

Lariks Douglas houtbouw 

Geïmpregneerde tuinhuizen 

Houtbouw op maat 

 

Houtbouw volledig naar uw wens 

Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk. kunt zelf het model van uw houtbouw schuur bepalen, de breedte, de diepte en de lengte van de overkapping of luifel. Daarnaast kunt u helemaal zelf beslissen welke ramen en deuren uw houtbouw schuur krijgt en kunt u kiezen uit verschillende soorten hout en dakbedekking. In overleg met u zetten we uw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. 

 

Inspiratie & advies: houtbouw                                                                                                  

Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar uw luxe houtbouw schuur. In onze showroom in Emmen kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Onze vakkundige adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.  

 

Bekijk de mogelijkheden voor een luxe houtbouw schuur nu online of bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen!