Moduhout is het eerste buitenverblijven merk dat niet alleen prachtig is om te zien, maar waarvan ook het montageproces prachtig is. Want wat is er nou mooier dan een snelle en eenvoudige montage waarbij je gelijk resultaat ziet. Moduhout is de enige speler op het gebied van luxe buitenverblijven dat zo doordacht met het montageproces bezig is en speelt daarbij in op de ontwikkelingen in de markt. Tuinbeurs Nederland is dé premium partner van Moduhout en wij hebben veel showmodellen opgesteld staan in onze grote overdekte showroom in Emmen. 

Waarom kiezen voor Moduhout?
Vakkundige timmermannen worden steeds schaarser, hebben het daarmee drukker en worden steeds kostbaarder. We zijn ons steeds bewuster van het feit dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen en dus is licht en ergonomisch werken belangrijker dan ooit, we hebben het al druk genoeg en hebben dus niet veel tijd over... We willen met elkaar juist meer genieten van het buitenleven. De oplossing? Moduhout! 

Met Moduhout leveren wij een product dat makkelijk te monteren is met duidelijke instructies en dat makkelijk te onderhouden is zodat je optimaal kunt gaan genieten. In de fabriek worden de wand-, dak- en vloerelementen prefab voorbereid waardoor de buitenverblijven zeer eenvoudig te monteren zijn. Uiteraard is het ook mogelijk dat het montageteam van Tuinbeurs Nederland je volledig ontzorgt en het product plaatst! 

De ontwikkeling van Moduhout stopt nooit. Constant zijn we bezig om onszelf alsook onze producten door te ontwikkelen. Met het uitgebreide trendy accessoires pakket creëer je jouw unieke buitenverblijf. De feedback van onze klanten en de input van onze medewerkers, zorgen ervoor dat we onze producten en processen telkens beter kunnen maken. 

Neem contact op

Duizend-en-1 combinaties mogelijk
Naast de enorme opbouw voordelen en het gemak dat Moduhout biedt is de uitstraling natuurlijk minstens zo belangrijk! Bij Moduhout kunt u op creatieve wijze uw eigen exclusieve buitenverblijf samenstellen. Er zijn vele opties mogelijk waarmee u kunt mixen en matchen.

Moduhout op maat 
Bent u opzoek naar een mooie, unieke Moduhout schuur of tuinhuis die volledig voldoet aan uw wensen? Al onze Moduhout buitenverblijven zijn maatwerk. Geen enkel product dat wij als Moduhout leveren is hetzelfde. Voor elk product worden de mooiste planken hout zorgvuldig uitgekozen in onze fabriek. De producten zijn handgemaakt en worden op maat gemaakt voor onze klanten.    

Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk en denken we graag met u mee. Samen zetten we uw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp om uw droom buitenverblijf te realiseren! 

Heeft u vragen, of wenst u graag vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Tuinbeurs Nederland is dé premium partner van Moduhout wat betekend dat wij veel Moduhout modellen opgesteld hebben staan!

Met Moduhout XL en Special is het ook mogelijk om een gehele houten woning te plaatsen. Denk hierbij aan een mantelzorgwoning, recreatiewoning, schuurwoning of houtskeletbouwwoning. Het ontwerpen en op maat maken van een tuinkantoor, ateliers, dierenverblijf of wellness & sauna ruimte is ook geen enkel probleem. Maatwerk is geheel zonder meerprijs en dus gratis. Dit kunnen wij aanbieden door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek! 

Uiteraard mag u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op