Lariks Douglas nostalgische schuur - Landelijke charme!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout, de mooie natuurlijke materialen en een nostalgische stijl. Ieder lariks douglas bijgebouw is uniek! Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze douglas bijgebouwen worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen. Daarnaast kunnen wij ons hierdoor met een continue proces bezighouden op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom gebouw! Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen het prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Nostalgische houtbouw schuur
Bent u opzoek naar een mooie nostalgische houtbouw schuur waarmee u een gezellige sfeer in uw tuin creëert?   Een nostalgische houtbouw schuur van lariks dougals hout heeft een landelijke uitstraling en past daarom perfect in een ruime tuim. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u voor de meest uiteenlopende afmetingen terecht.   

Nostalgische schuur: alles is mogelijk  
Iedere nostalgische houtbouw schuur maken we bij Tuinbeurs Nederland op maat. Onze adviseurs houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen.  Voor de ramen, deuren en wandafwerking kiest u zelf het soort hout, zoals vuren, lariks douglas of eiken. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekking. In overleg met u zetten we uw ideeën op papier en komen we tot een passend ontwerp. 

                                                                                                                      
Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar een prachtige nostalgische schuur U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.  

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 


Neem contact op