Lariks Douglas overkapping - Een prachtige schaduwplek!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. 

Onze douglas overkappingen worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en kunnen wij maatwerk bieden zonder meerprijs. Weet jij ongeveer wat je wilt, maar niet nog niet precies? Of heb je echt geen idee wat nu de beste optie is door de vele mogelijkheden? Geen probleem!

Dat is ons vak! Wij helpen graag bij het ontwerpen van jouw droom overkapping. Wij kunnen de overkapping prefab bij je afleveren, zodat je het zelf kunt opbouwen. Maar wens je liever volledig te worden ontzorgd in dit project? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de overkapping op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Douglas overkapping
Je ziet ze steeds vaker staan. Prachtige overkappingen gemaakt van Douglashout. Zo'n overkapping voegt veel waarde toe aan de tuin. Je geniet van het buitenleven zonder last te hebben van weersinvloeden als regen en wind. Ook creëer je met een overkapping een schaduwterras. Op gebied van tuin is een overkapping van Douglashout misschien wel één van de grootste trends. Omdat we bij Tuinbeurs Nederland werken vanuit onze eigen houtbouwfabriek is niets te gek en maken we iedere overkapping precies zoals jij wenst.

Douglas overkapping op maat
Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Tuinbeurs Nederland kunnen we iedere Douglas overkapping op maat maken. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zo komen we tot een ontwerp. Komt de overkapping achterin de tuin zodat je extra leefruimte heeft én optimaal van de tuin kun genieten? Of ga je voor een overkapping direct aan jouw woning zodat deze dient als verlengde van uw woonruimte? Alles is mogelijk. We adviseren u graag over alles met betrekking tot ontwerp, het grondwerk en de bouw.

Kenmerken van Douglashout
Douglashout afkomstig uit Nederland heeft vers gezaagd een geelbruine kleur die op den duur oranjeachtig wordt. Omdat Douglashout harshoudend is, is het mogelijk dat er soms vettige vlekjes te zien zijn. Dit laat nog meer zien dat hout echt een natuurproduct is. Omdat deze houtsoort behoorlijk sterk is, is deze voor vele toepassingen geschikt. Douglashout straalt luxe uit. De oranjerode kleur in combinatie met zwart gespoten delen maakt van uw overkapping een echte eyecatcher!

Uw Douglashouten overkapping behandelen
Douglashout is een stuk minder gevoelig voor schimmels dan vuren- of grenenhout. Toch adviseren we u uw overkapping van Douglashout te behandelen met een water-verdunbare beits om het hout mooi te houden en de levensduur te verlengen. Onbehandeld Douglashout heeft een levensduur van zo’n 35 jaar. Behandeld hout dat goed wordt onderhouden gaat wel tot 75 jaar mee.

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op