Van inspiratie opdoen, samen brainstormen met onze adviseurs tot het leveren of monteren van uw buitenverblijf.Tuinbeurs Nederland heeft een groot overdekt Experience Center  in Emmen. Mede dankzij onze eigen houtbouw- en blokhutten productiefabriek kunnen wij buitenverblijven (blokhutten, tuinkamers, geïsoleerd verblijven en nog veel meer) precies maken zoals u dat in gedachten heeft. Wij bieden voor ieder wat wils!

Wij bieden u het grootste totaal assortiment blokhutten, tuinhuizen, houtbouw, veranda’s, glaswanden, tuinkamers, serres, schuttingen en bestrating. De keuze is reuze, daarom is het ook zo fijn om verschillende modellen en varianten in het écht te bekijken in ons overdekte Experience Center in Emmen. Tuinbeurs Nederland heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Onze adviseurs denken graag met u mee en helpen u bij het verwezenlijken van uw tuindroom!

Bij het uitkiezen van de perfecte blokhut, tuinkamer, schuur of veranda voor u en uw tuin komen vele opties en (extra) mogelijkheden kijken. Welke stijl past het beste bij u? Welke afmetingen zijn juist? Welk budget heeft u hier voor over? Gaat u voor een eigen timmerman voor de aanleg of toch liever ons ervaren montageteam? Bezoek ons grote overdekte Experience Center in Emmen en bekijk de diverse opgestelde voorbeeld modellen. Heeft u dé perfecte overkapping of schuur gevonden en weet u welk product u graag in uw tuin wenst? Ga dan in gesprek met één van onze adviseurs, zij voorzien u graag van advies en helpen bij het maken van alle keuzes.

Om er van verzekerd te zijn dat er een adviseur voor u beschikbaar is raden wij aan om een afspraak in te plannen. Afhankelijk van uw voorkeuren en wensen neemt het ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag. Na de afspraak in ons Experience Center spreekt onze adviseur met u een tijd en datum af om op locatie te komen kijken. Na aanleiding van een bezoek bij u in de tuin kan onze adviseur een passende en persoonlijke aanbieding voor u maken! Daarnaast ontvangt u ook een gratis prachtige 3D impressie tekening.

Gaat u akkoord met de persoonlijke aanbieding? Dan kunnen wij het bestel en productieproces voor u in gang gaan zetten.

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tuinaanwinst goed in de ruimte past, kan het zijn dat er nog een ervaren uitvoerder van Tuinbeurs Nederland komt inmeten bij u thuis. Wij meten de ruimte op en kijken naar de plaats waar uw tuinhuis, kapschuur of veranda geplaatst gaat worden. Hier maken wij een gedetailleerd verslag van, zodat het juiste materiaal geproduceerd kan worden in onze eigen productiefabriek en er niets meer mis kan gaan op met moment van realisatie.

Het is zover! U heeft een blokhut, tuinkamer of veranda uitgekozen en besteld. Nu gaan onze medewerkers in onze eigen productiefabriek (tegenover ons Experience Center) voor u aan de slag om uw maatwerk project te kunnen realiseren.

Het juiste hout wordt bij elkaar gezocht, de planken of elementen passend gemaakt, eventueel gedompeld in een kleur, uw deur wordt met de hand gemaakt en zo zijn er nog een heleboel stappen die gezet worden voor uw blokhut geplaats kan worden.

Wij beschikken over een eigen montage afdeling met gedreven timmermannen en stratenmakers. Tuinbeurs Nederland is ervan overtuigd dat de montage en aanleg een grote mate van ambacht vereist. Daarom besteden wij dit niet uit aan derden. Door ons totaal concept zijn wij in staat om alles te maken wat u wenst.

Ook kunnen wij u volledig ontzorgen, dit alles met maar één aanspreekpunt voor u. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Maakt u gebruik van onze montage toppers? Dan kunt u op de dag(en) van plaatsing onze vakmensen tussen 7.00 – 8.00 uur bij u op de stoep verwachten. Zij beginnen de dag met het uitladen van de bus en het nogmaals controleren van de materialen. Vervolgens monteren zij uw tuinhuis, schutting of blokhut en leggen zij eventuele bestrating aan. Aan het einde neemt één van onze vakmensen het opleverrapport met u door, heeft u die getekend dat zit zijn werk erop!

Uw tuin is klaar! Tijd om nog meer te genieten van het buitenleven met uw nieuwe tuin/buitenverblijf.