Lariks Douglas Kapschuur - Een echte blikvanger!
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout, de mooie natuurlijke materialen en de landelijke stijl van een kapschuur. Iedere lariks douglas kapschuur is uniek! Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze douglas kapschuren worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd.

Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen. Daarnaast kunnen wij ons hierdoor met een continue proces bezighouden op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom kapschuur. Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen de kapschuur prefab bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de kapschuur op locatie te monteren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op 

Kapschuur: multifunctioneel! 
Een kapschuur is helemaal van deze tijd! Dit model zorgt voor een landelijke, maar ook voor een moderne sfeer in uw tuin. Bij Tuinbeurs Nederland maken we prachtige kapschuren van lariks douglas hout. Omdat we werken vanuit onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek maken we alles voor u op maat. Met een multifunctionele kapschuur geniet u op verschillende manieren van uw tuin. Combineer een gezellige zitplaats met opbergruimte of gebruik uw kapschuur als carport. 

Kapschuur: alles is mogelijk 
Afhankelijk van waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken is het belangrijk dat u goed nadenkt over de afmetingen en de locatie. Gaat u er uw tuingereedschap in opbergen en wilt u de overkapping gebruiken als gezellig terras? Geen probleem! Wilt u de kapschuur gaan gebruiken als carport voor meerder voertuigen? Ook die maken we volledig voor u op maat. De landelijke kapschuren van Tuinbeurs Nederland worden gemaakt in iedere gewenste stijl. Voor de wandafwerking, ramen en deuren heeft u de keuze uit diverse soorten hout, zoals vuren, lariks douglas of eiken. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekking. In overleg met u zetten we uw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. 

Kapschuur van lariks douglas hout
Douglas hout staat bekend om de fraai oranjeachtige kleur. In combinatie met zwartgespoten hout zorgt dit voor een zeer luxe uitstraling. Ook lariks hout is weer erg populair om zijn kleur en structuur. Mede door de hoeveelheid hars is larikshout niet gevoelig voor houtschimmel. Wanneer larikshout een tijdje is blootgesteld aan de weersomstandigheden kleurt deze grijsachtig. Om dit te voorkomen kunt het hout behandelen met beits. 

Neem contact op