Een houten overkapping is een verrijking voor uw tuin! Bent u opzoek naar een mooie houten overkapping waarmee u extra leefruimte creëert? Tuinbeurs Nederland biedt u een ruim assortiment aan houten overkappingen.

Een plek waar u het hele jaar door droog en beschut buiten kunt zitten. Iedere overkapping van hout kan volledig op maat worden gemaakt. Al uw persoonlijke voorkeuren of wensen kunnen wij realiseren in onze eigen Nederlandse productiefabriek. 

Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Neem contact op

Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij een breed en uiteenlopend assortiment aan houten overkappingen. Alles is mogelijk! Wij bieden de volgende soorten houten overkappingen aan: met lessenaarsdak, met plat dak, met zadeldak, met een kapschuur, met een klassiek dak of een houten overkapping geheel op maat gemaakt voor uw tuin!

Wij beschikken over onze eigen Nederlandse productiefabriek en hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en maken wij iedere houten overkapping volledig op maat. U kunt kiezen uit een aantal extra opties voor uw houten overkapping zoals een dakgoot set of ventilatieroosters. U bepaald zelf de afmetingen en u heeft de keuze uit verschillende daktypen.

Onze werkwijze

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met u mee in de zoektocht naar uw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor u uit.

 1. Oriëntatie
  Tijdens de oriëntatie kunt u inspiratie opdoen in onze showroom waar u verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Uw wensen worden globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten u goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij u op locatie plaatsvinden. Tijdens het adviesgesprek bespreekt u in alle rust samen met één van onze adviseurs uw wensen. Aansluitend aan het adviesgesprek plannen we samen een locatie bezoek in om de exacte situatie te bekijken en goed mee te kunnen denken.
  *TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wenst.
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek en het locatie bezoek komt onze adviseur met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte.
 4. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van uw project. Vindt u het leuk om het productieproces van uw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we u graag uit in onze fabriek
 5. Levering, montage & realisatie
  Uw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens bij u thuis geleverd of met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij u op locatie gemonteerd
 6. Genieten
  Uw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Neem contact op