Op zoek naar een prachtig houten bijgebouw dat helemaal voldoet aan al uw wensen? Dat kan! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij u maatwerk zonder meerprijs aanbieden en bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Onze werkwijze

Wij bespreken samen, telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom, uw wensen.
*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wenst.

  1. U ontvangt (eventueel na een bezoek aan u thuis voor de exacte situatie) van ons een offerte met daarin de specificaties van het houtbouw project en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon;
  4. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected].

Bent  u op zoek naar een mooie houtbouw schuur om een fijne buiten zitplaats of opbergruimte te creëren? Wenst u een werkplek aan huis of wenst u uw schuur voor andere doeleinden gebruiken? Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk en denken we graag mee. Samen zetten we de wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp.   

 

Houtbouw volledig naar wens  
Bij Tuinbeurs Nederland kunnen we iedere houtbouw schuur van lariks douglas hout voor je op maat maken. We houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen. U kunt kiezen uit verschillende maten en afmetingen. Ook heeft u de keuze uit verschillende ramen, deuren en soorten dakbedekking. Wij adviseren graag over de mogelijkheden!  

Neem contact op