Bestrating en Tegels

Met bestrating kunt u uw tuin netjes aankleden. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit. Tuinbeurs Nederland biedt een breed assortiment aan bestrating. Van sierbestrating en siertegels tot keramische tegels, betontegels en opsluitbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons eigen team stratenmakers kan je geheel ontzien van extra werk.

Schuttingen – Tuinschermen

Op zoek naar meer privacy in de tuin? Dan is een schutting dé perfecte oplossing! Een schutting is niet alleen functioneel maar kan ook sfeervol, modern of klassiek ogen. U kunt bij ons terecht voor diverse stijlen, houtsoorten en kleuren schuttingen. Uiteraard hebben wij ook de populaire hout/betonschutting beschikbaar.

Showtuin 

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze showtuin. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor u klaar en om de zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen. 

Neem contact op

Bestrating en tegels, alles is mogelijk!  

Betontegels, betontegels met coating, sierbestrating, siertegels, keramische tegels en ga zo maar door, er is onwijs veel keuze. Wij hebben  een breed assortiment: Kijlstra, RedSun, Bylandt, Sierbestrating, Tuintegels, Opsluitbanden, Stapel- en muurelementen. Wanneer u nog niet precies weet wat het beste bij u en uw tuin past helpen onze deskundige adviseurs u graag verder. 

Schuttingen en tuinschermen

In ons assortiment schuttingen vindt u diverse stijlen, houtsoorten en kleuren. Denk aan bijvoorbeeld strakke schuttingen, moderne schuttingen, landelijke schuttingen, klassieke schuttingen, sierlijke schuttingen, hoge schuttingen, lage schuttingen, hout/betonlook schuttingen of een schutting geheel naar wens op maatwerk voor uw tuin gemaakt.

Het plaatsen van een schutting is heel goed zelf te doen, maar als u het liever uitbesteed is dat ook geen probleem bij ons. Onze eigen montage afdeling kan u geheel ontzorgen.

Neem contact op