Sierbestrating

Mooie sierbestrating voor jouw tuin? Met bestrating kunt je jouw tuin aankleden in de gewenste stijl. Er zijn vele mogelijkheden in de stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit. Wij hebben bestrating van de merken Kijlstra, RedSun, Michel Oprey en Bylandt. Wanneer je nog niet precies weet hoe jij jouw tuin wenst aan te leggen, denken wij graag met je mee om tot het gewenste ontwerp te komen.

Doe jij zelf de aanleg van de tuin? Of wens je het liever uit te besteden? Ook dat is mogelijk, doordat wij eigen stratenmakers in dienst hebben.

Kom gerust eens langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

 

Sierbestrating
Ben jij opzoek naar sierbestrating om jouw tuin helemaal af te maken? Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan sierbestrating. In onze showtuin in Emmen kun je volop inspiratie opdoen en alle mogelijkheden rustig bekijken.   

Sierbestrating: alles is mogelijk! 
Bestrating bepaalt grotendeels de sfeer in jouw tuin. Wens je een ruim ogend terras? Ga dan voor een lichte tegel. Creëer jij liever een gezellige, knusse sfeer, ga dan voor een tegel met donkere kleuren en aardse tinten. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze voor sierbestrating en vertellen alles op het gebied van het aanleggen van jouw tuin.   

Inspiratie & advies: bestrating en tegels 
Tuinbeurs Nederland helpt graag met jouw zoektocht naar de juiste bestrating om jouw tuin compleet te maken. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten je van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Ook kun je, je laten inspireren door de vele soorten bestrating en tegels in onze showtuin. Onze vakkundige adviseurs denken graag met jou mee!  

Neem contact op