Tuintegels
Tuintegels voor jouw terras of onder een overkapping? Met tuintegels kunt je jouw tuin aankleden in de gewenste stijl. Er zijn vele mogelijkheden in de stijlen en kleuren, maar daarnaast ook in kwaliteit. Wij hebben tuintegels van de merken Kijlstra, RedSun en Michel Oprey. Wanneer je nog niet precies weet hoe je de tuin wilt aanleggen, denken wij graag met je mee om tot het gewenste ontwerp te komen.

Ga jij zelf de aanleg van de tuin doen? Of wens je het liever uit te besteden? Ook dat is mogelijk, doordat wij eigen stratenmakers in dienst hebben.

Kom gerust eens langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Tuintegels 
Ben jij opzoek naar mooie tuintegels om jouw tuin compleet te maken? Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan tuintegels. Laat je volop inspireren in onze showtuin in Emmen en bekijk alle mogelijkheden!   

Tuintegels: alles is mogelijk!
Tegels bepalen grotendeels de sfeer van jouw terras. Wens je een gezellige, knusse sfeer in de tuin te creëren? Kies dan voor tuintegels met donkere kleuren en aardse tinten. Creëer je liever een ruim effect op het terras? Ga dan voor een lichte tegel. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze voor sierbestrating en vertellen je alles op het gebied van het aanleggen van de tuin.  

Inspiratie & advies: tuintegels 
Tuinbeurs Nederland helpt graag tijdens jouw zoektocht naar de juiste terrastegels om de tuin helemaal af te maken. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten je van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Ook kun je, je laten inspireren door de vele soorten bestrating en tegels in onze showtuin. Onze vakkundige adviseurs denken graag met jou mee!  

Neem contact op