Vergroot uw woongenot met een mooie veranda of terrasoverkapping! Een veranda of terrasoverkapping verlengt uw woon- en leefruimte. Bij Tuinbeurs Nederland creëert u gemakkelijk een fijne beschutte plek in uw tuin. Iedere terrasoverkapping leveren we volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij verschillende mogelijkheden; terrasoverkapping van hout, veranda’s van hout, terrasoverkapping van aluminium, veranda’s van aluminium, terrasoverkapping met glazen schuifwanden, veranda’s met glazen schuifwanden,  terrasoverkapping met aluminium wanden, veranda's met zonnepanelen of een veranda of terrasoverkapping volledig op maat voor u gemaakt!

Neem contact op

Ons team helpt u graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Onze werkwijze

Wij bespreken samen, telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom, uw wensen.
*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wenst.

  1. U ontvangt (eventueel na een bezoek aan u thuis voor de exacte situatie) van ons een offerte met daarin de specificaties van project en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon;
  4. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected].

Met een veranda of terrasoverkapping in uw tuin kunt u langer genieten van het heerlijke buitenleven. In de zomer zal uw veranda of terrasoverkapping de plek zijn om gezellig en beschut te zitten en tijdens de wintermaanden kunt u hier perfect uw tuinmeubelen opslaan. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en denken wij graag met u mee welke veranda of terrasoverkapping perfect in uw tuin past.