Neem contact op
We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen

Klantenservice

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten? Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of wenst u graag persoonlijk contact?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 0591 -677 665

Klantenservice
Contactgegevens
Vragen?
Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Neem contact met ons op via onderstaande knop en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.
Over Tuinbeurs Nederland
Hebben jullie meerdere vestigingen?

Tuinbeurs Nederland heeft één vestiging en grote showroom, namelijk in Emmen. 

Adres = Phileas Foggstraat 37, 7825 AK Emmen 

Ook onze productiefabriek is gevestigd in Emmen, tegenover onze grote showroom. Zo hebben wij alles dichtbij elkaar en onder 'één dak'. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en uw (maatwerk) producten met zorg en aandacht produceren en voorbereiden. 

Worden alle producten in jullie eigen fabriek gemaakt?

Ja! Al onze houtproducten worden met zorg en liefde geproduceerd in onze eigen productiefabriek in Emmen (tegenover onze showroom). 

Hierdoor zijn wij sterk en onbegrensd in maatwerk en kunnen wij levering en korte levertijden garanderen. Hier zijn wij dan ook trots op! 

Bereikbaarheid & openingstijden
Wat zijn de openingstijden van jullie showroom?

U bent 7 dagen per week welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. 

Onze openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.30 uur 
zaterdag: 9.00 - 16.30 uur
Zondag: 13.30 - 16.00 uur

Op zondag hebben wij een KIJK zondag, dit betekend dat u kunt komen kijken om inspiratie en ideeën op te doen. Wij doen op dat moment geen verkoop of advies/offerte gesprekken. 

Zijn jullie gevestigd bij de meubelboulevard?

Nee, onze grote showroom is gevestigd aan de Phileas Foggstraat nummer 37 in Emmen. Dit is recht tegenover onze eigen fabriek. 

Bestellen & Betalen
Ik kom er online niet helemaal uit, hoe kan ik alsnog bestellen?

Telefonisch, per mail en in onze showroom staan onze deskundige adviseurs altijd voor u klaar om u verder te helpen! Twijfel dus niet en neem contact met ons op. Samen realiseren wij u droomtuin. 

Telnr. 0591 677665

Mail: [email protected] 

Adres: Phileas Foggstraat 37, 7825 AK Emmen

Wat is het stappenplan nadat ik een product bij jullie bestel?

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tuinaanwinst goed in de ruimte past, komt er een ervaren uitvoerder van Tuinbeurs Nederland inmeten bij u thuis. Wij meten de ruimte op en kijken naar de plaats waar uw tuinhuis, kapschuur of veranda geplaatst gaat worden. Hier maken wij een gedetailleerd verslag van, zodat het juiste materiaal geproduceerd kan worden in onze eigen productiefabriek en er niets meer mis kan gaan op met moment van realisatie.

Verzenden & Montage
Ik monteer liever niet zelf, wat nu?

Wij hebben ons eigen montageteams beschikbaar! Zij kunnen u volledig ontzorgen. Neem hiervoor contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn wat betreft planning en kosten. 

Ik heb besteld, hoe werken jullie verzendingen?

Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst, gaat de afdeling werkvoorbereiding en de tekenkamer voor jou aan de slag. 1 tot 2 week na bestelling gaat de blokhut definitief in productie. Wij hanteren op dit moment korte levertijden. Uiteraard kunnen wij in overleg een specifieke datum afspreken. Wanneer de order binnen 1 week voor levering wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 50% van het totale orderbedrag in rekening te brengen.

Onze bestellingen worden bezorgd door Wegman Transport. Je ontvangt, 1 á 2 weken voor de verzending van het pakket, een e-mail met daarin de leverdatum en de contactgegevens van de transporteur. Je kunt 1 werkdag voor levering contact opnemen met de transporteur om een tijdsindicatie te ontvangen. (Hiervoor dien je het ordernummer bij de hand te hebben).

De montage van een blokhut, tuinhuis of overkapping is dat moeilijk?

Tja, dat ligt er maar net aan. Heeft u 2 linkerhanden? Dan kan het natuurlijk nog wel eens lastig worden en bent u er niet van verzekerd dat het een irritatieloze opbouw wordt. Dan is er altijd nog de optie voor u om een montagebedrijf in te schakelen. Hoort u tot de categorie vrij handig? Dan wordt het waarschijnlijk geen probleem!
Of bent u een echte handige harrie? Dan is het natuurlijk appeltje eitje voor u om zo'n houten stapelbouw huisje in elkaar te zetten.

Het product dat u aangeschaft heeft wordt als bouwpakket geleverd. Ieder bouwpakket wordt voorzien van:
plattegrond, aanzichten, materialenstaat, montagelijst en duidelijke montagehandleiding.