Houten carports
Nooit meer de ruiten krabben? De auto niet meer zo vaak schoonmaken? Dat kan met een houten carport! Naast praktisch, ook nog eens een echte blikvanger bij uw woning. Wij laten u hieronder graag een aantal foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u inspiratie kunt opdoen.

Onze houten carports worden in eigen Nederlandse fabriek geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw perfecte carport. Wij kunnen de carport als bouwpakket bij u afleveren, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om de carport bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte Experience Center in Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Voordelen van een houten carport
De aanschaf van een carport brengt een aantal voordelen met zich mee. Onder het afdak staan uw voortuigen beschermt tegen weersinvloeden. Hagelstenen zullen het dak van uw auto niet bereiken en ook de lak blijft mooi omdat deze niet wordt aangetast door de Uv-straling van de zon. Tijdens de wintermaanden blijft de voorruit van de auto ijsvrij en hoeft u dus niet eerder op te staan om ijs te krabben. Een ander voordeel van een houten carport is het hout waarvan deze gemaakt wordt. Lariks Douglas hout is zeer duurzaam en is minder gevoelig voor schimmels dan bijvoorbeeld vuren- of grenenhout. U zult dus lang plezier hebben van uw carport!

Houten carports
Een houten carport beschermt uw auto, caravan en andere vervoersmiddelen. Carports van hout zorgen voor een rustieke uitstraling en passen bij vrijwel elk type woning. U kunt ervoor kiezen om de carport aan uw woning aan te bouwen. Zo bereikt u ook tijdens een hevige regenbui droog de voordeur. Een vrijstaande carport behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Houten carport: plat dak of kapschuur?
Zoals u kunt zien zijn er veel mogelijkheden omtrent een houten carport. Gaat u voor enkel of dubbel? Wordt de carport bevestigd aan bestaande bouw of komt deze vrij op uw erf te staan? Er zijn twee dakvormen die vaak worden gebruikt voor een carport: een plat dak en het kapschuur model. Beide passen in zowel een landelijke als een moderne omgeving.

Houten carport op maat
Omdat we bij Tuinbeurs Nederland alles zelf maken in onze eigen houtbouwfabriek, kunnen we iedere houten overkapping volledig aan uw wensen laten voldoen. Zo moet een carport bedoeld voor een camper of caravan een stuk hoger zijn dan een houten carport waaronder u uw auto gaat parkeren. Ook is het mogelijk om een extra brede, ofwel een dubbele carport te kiezen zodat u er meerdere voertuigen onder kunt stallen.

Bezoek onze grote overdekte Experience Center in Emmen! 

Neem contact op