Tuin Totaalplan 
Wilt u hulp bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin? Wij bieden u het Tuin Totaalplan. Onze adviseurs zijn deskundigen op het gebied van inrichting en aanleg van tuinen. Van totaal tuinontwerp tot plannen voor bestrating of beplanting, we denken graag met u mee! Door ons totaal assortiment en totaal servicepakket kunnen wij u hierbij volledig ontzorgen.

Tuin Totaalplan van Tuinbeurs Nederland 
Ons Tuin Totaalplan bestaat uit een aantal stappen. Allereerst bent u van harte welkom in onze grote overdekte showroom waar we u voorzien van advies. Samen met u komen we tot een passend ontwerp voor uw tuin. Het handigste is dat u gelijk een schets of foto’s mee neemt van de huidige situatie, zodat we zo goed mogelijk met u mee kunnen denken. Onze uitvoerder zal vervolgens langskomen voor het inmeten. Daarna kunnen we alles in overleg met u gaan inplannen. Et Voila, u heeft een droomtuin! 

Werkzaamheden Tuin Totaalplan 
Wanneer u gebruik maakt van het Tuin Totaalplan van Tuinbeurs Nederland voeren wij alle werkzaamheden voor u in eigen beheer uit. Van het ontwerp tot het aanleggen van de tuin. We kunnen alles voor u verzorgen als u wenst. Kortom: alles is mogelijk!  

Inspiratie & advies: bestrating en tegels 
Wij helpen u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin in Emmen.  Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. 

Bekijk de mogelijkheden voor blokhutten, houtbouw en bestrating nu online of bezoek onze grote overdekte showroom! 

Neem contact op