Tuin Totaalplan 
Wens je hulp bij het ontwerpen en aanleggen van jouw droomtuin? Wij bieden je het Tuin Totaalplan. Onze adviseurs zijn deskundigen op het gebied van inrichting en aanleg van tuinen. Van totaal tuinontwerp tot plannen voor bestrating of beplanting, we denken graag met je mee! Door ons totaal assortiment en totaal servicepakket kunnen wij je hierbij volledig ontzorgen.

Tuin Totaalplan van Tuinbeurs Nederland 
Ons Tuin Totaalplan bestaat uit een aantal stappen. Allereerst bent jij van harte welkom in onze grote overdekte showroom waar we je voorzien van advies. Samen komen we tot een passend ontwerp voor jouw tuin. Het handigste is dat je gelijk een schets of foto’s mee neemt van de huidige situatie, zodat we zo goed mogelijk met je mee kunnen denken. Onze uitvoerder zal vervolgens langskomen voor het inmeten. Daarna kunnen we alles in overleg gaan inplannen. Et Voila, je hebt een droomtuin! 

Werkzaamheden Tuin Totaalplan 
Wanneer jij gebruik maakt van het Tuin Totaalplan van Tuinbeurs Nederland voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Van het ontwerp tot het aanleggen van de tuin. We kunnen alles voor je verzorgen als jij dat wenst. Kortom: alles is mogelijk!  

Inspiratie & advies: bestrating en tegels 
Wij helpen je graag met het ontwerpen en aanleggen van jouw droomtuin. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze grote overdekte showroom met riante showtuin in Emmen.  Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. 

Bekijk de mogelijkheden voor blokhutten, houtbouw en bestrating nu online of bezoek onze grote overdekte showroom! 

Neem contact op