Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde bestrating projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe hieronder eenvoudig inspiratie op op het gebied van bestrating en tegels. 
 
Heb je nog vragen, wens je graag vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 
 

Bestrating en tegels: alles is mogelijk! 
Wilt jij jouw tuin afmaken met een prachtig aangelegd terras? Tuinbeurs Nederland bied je een breed assortiment aan bestrating. Van sierbestrating en siertegels tot keramische tegels, betontegels en opsluitbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos.   

Breed assortiment bestrating en tegels 
Bestrating bepaalt deels de sfeer en de uitstraling van jouw tuin. Hieronder vind je een overzicht van ons brede assortiment: Kijlstra, RedSun, Bylandt, sierbestrating, tuintegels, opsluitbanden, stapel- en muurelementen.  

Totaalplan bestrating en tegels 
Tuinbeurs Nederland bied je het Tuin Totaalplan. Van totaalontwerp tot hulp bij het kiezen van bestrating of beplanting, onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van inrichting en aanleg van tuinen.  

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!