Op deze pagina laten wij u graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde bestrating projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe inspiratie op op het gebied van blokhutten en houten overkappingen. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: U vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heeft u vragen, wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Bestrating en tegels: alles is mogelijk! 
Wilt u uw tuin afmaken met een prachtig aangelegd terras? Tuinbeurs Nederland biedt u een breed assortiment aan bestrating. Van sierbestrating en siertegels tot keramische tegels, betontegels en opsluitbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos.   

Breed assortiment bestrating en tegels 
Bestrating bepaalt deels de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Hieronder vindt u een overzicht van ons brede assortiment: Kijlstra, RedSun, Bylandt, sierbestrating, tuintegels, opsluitbanden, stapel- en muurelementen.  

Totaalplan bestrating en tegels 
Tuinbeurs Nederland biedt u het Tuin Totaalplan. Van totaalontwerp tot hulp bij het kiezen van bestrating of beplanting, onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van inrichting en aanleg van tuinen.  

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!