Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde blokhut en houten overkapping projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe hieronder eenvoudig inspiratie op, op het gebied van blokhutten en houten overkappingen. Heb je iets leuks gezien maar wens je toch nog een paar veranderingen toe te passen? Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: Jij vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heb je vragen, wens je graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen, de grootste showroom van Nederland!

Blokhutten en houten overkappingen: geniet van buiten! 
Een blokhut is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een tuin. Blokhutten bieden de oplossing als het gaat om handige opbergruimte en meer leefruimte binnen jouw tuin. Een ruimte in jouw tuin waar je gezellig kunt zitten, weer of geen weer! Extra ruimte om jouw tuingereedschap, tuinspullen of opslag op te bergen of om bijvoorbeeld je grasmaaier te parkeren. Waar jij ook naar opzoek bent, Tuinbeurs Nederland ontwerpt en maakt allerlei soorten en maten blokhutten.

Doordat wij onze eigen productiefabriek hebben is maatwerk bij ons geen probleem!

Ons team helpt je graag op weg! 
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van jouw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!