Op deze pagina laten wij u graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe inspiratie op op het gebied van blokhutten en houten overkappingen. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: U vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heeft u vragen, wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 
 

Blokhutten en houten overkappingen: geniet van buiten! 
Een blokhut is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een tuin. Blokhutten bieden de oplossing als het gaat om handige opbergruimte en meer leefruimte binnen uw tuin. Een ruimte in uw tuin waar uw gezellig kunt zitten, weer of geen weer! Extra ruimte om uw tuingereedschap, tuinspullen of opslag op te bergen of om bijvoorbeeld uw grasmaaier te parkeren. Waar u ook naar opzoek bent, Tuinbeurs Nederland ontwerpt en maakt allerlei soorten en maten blokhutten.

Doordat wij onze eigen productiefabriek hebben is maatwerk bij ons geen probleem!

Ons team helpt je graag op weg! 
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!