Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde glaswanden en schuifpuien projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe eenvoudig inspiratie op op het gebied van glaswanden en schuifpuien (eventueel met steellook). Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: Jij vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heb je vragen, wens je graag vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen.
 
 
Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Glazen schuifwanden: extra woonruimte! 
Je kunt jouw houten of aluminium terrasoverkapping uitbreiden met glazen schuifwanden. Hiermee sluit je de overkapping winddicht af. Zo heb je in de zomer een heerlijk overdekt terras en tijdens de wintermaanden een gezellige tuinkamer! Het hele jaar door genieten van het buitenleven! Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we voor iedere terrasoverkapping glazen schuifwanden voor je op maat!    

Glazen schuifwanden voor meer wooncomfort 
Glazen schuifwanden zorgen voor optimale uitstraling en wooncomfort in ieder huis. Je creëert als het ware een extra woonruimte! Een glazen schuifwand is praktisch onzichtbaar en vraagt geen enkele ingreep in de architectuur van het gebouw. De flexibiliteit van het systeem maakt dat de glazen wanden van Tuinbeurs Nederland in iedere denkbare verandavorm in te bouwen zijn.  

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!