Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde houtbouw en Moduhout projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe hieronder eenvoudig inspiratie op, op het gebied van luxe houtbouw en onze nieuwe lijn Moduhout. Heb je iets leuks gezien maar wens je toch nog een paar veranderingen? Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: Jij vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heb je vragen, wens je vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen, de grootste showroom van Nederland!
 
 
Uiteraard kunt je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Houtbouw op maat 
Ben je opzoek naar een mooie, unieke houtbouw schuur van lariks douglas hout die volledig voldoet aan jouw wensen? Bij Tuinbeurs Nederland stellen we graag samen met jou de perfecte houtbouw schuur samen. Omdat we bij Tuinbeurs Nederland vanuit onze eigen houtbouwfabriek werken zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we alles voor op maat maken! Niks is te gek... 

Houtbouw op maat: alles is mogelijk! 
Ben jij op zoek naar een mooie houtbouw schuur om een fijne buiten zitplaats of opbergruimte te creëren? Wens je een werkplek aan huis of wil je een schuur voor andere doeleinden gebruiken? Bij Tuinbeurs Nederland is alles mogelijk en denken we graag met je mee. Samen zetten we jouw wensen op papier en komen we tot een passend ontwerp. Wij maken gratis een mooie 3d impressie voor je! 

Houtbouw volledig naar jouw wens  
Bij Tuinbeurs Nederland kunnen we iedere houtbouw schuur van lariks douglas hout voor je op maat maken. We houden graag rekening met jouw voorkeuren en wensen. Je kunt kiezen uit verschillende maten en afmetingen. Ook heb je de keuze uit verschillende ramen, deuren en soorten dakbedekking. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en brainstormen samen over jouw droomtuin!