Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde schutting projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe hieronder eenvoudig inspiratie op, op het gebied van schuttingen. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: Jij vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heb je nog vragen, wens je graag vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen.
 
Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Op zoek naar meer privacy in jouw tuin?
Dan is een schutting de ideale oplossing. Naast dat het erg functioneel is, kun je de tuin er ook sfeervol mee aankleden of zelfs een heel andere look geven aan jouw tuin. Wens je graag ongestoord te kunnen zonnen in jouw tuin? Dan raden wij een hoge schutting aan. Als je samen met de buren een schutting uitkiest en deze precies op de grens van beide tuinen plaatst, kun je de kosten delen. In ons assortiment schuttingen vind je diverse stijlen, houtsoorten en kleuren tuinschermen; strak, modern, landelijk, klassiek, sierlijk. Uiteraard vind je bij ons ook het populaire betonschutting systeem. Daarnaast hebben wij een geheel eigen productielijn schuttingen, hierbij kunt u jouw schutting helemaal naar wens samenstellen. 

Ons team helpt je graag op weg! 
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!