Op deze pagina laten wij u graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde schutting projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe inspiratie op op het gebied van blokhutten en houten overkappingen. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: U vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heeft u vragen, wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Op zoek naar meer privacy in uw tuin?
Dan is een schutting de ideale oplossing. Naast dat het erg functioneel is, kunt u de tuin er ook sfeervol mee aankleden of zelfs een heel andere look geven aan uw tuin. Wilt u graag ongestoord kunnen zonnen in uw tuin? Dan raden wij een hoge schutting aan. Als u samen met uw buren een schutting uitkiest en deze precies op de grens van beide tuinen plaatst, kunt u de kosten delen. In ons assortiment schuttingen vindt u diverse stijlen, houtsoorten en kleuren tuinschermen; strak, modern, landelijk, klassiek, sierlijk. Uiteraard vindt u bij ons ook het populaire betonschutting systeem. Daarnaast hebben wij een geheel eigen productielijn schuttingen, hierbij kunt u uw schutting helemaal naar wens samenstellen. 

Ons team helpt je graag op weg! 
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!