Op deze pagina laten wij je graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde serres en tuinkamers projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe hieronder eenvoudig inspiratie op op het gebied van serres en tuinkamers. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: Jij vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heb je vragen, wens je graag vrijblijvend advies of een offerte te ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen, de grootste showroom van Nederland.
 
 
Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Serres en Tuinkamers
Vind jij je huis net iets te klein en wens je het graag uit te breiden of heb je genoeg woonruimte maar wens je wat meer pit en karakter aan jouw woning te geven? Kies dan voor een serre!

Een serre of tuinkamer wordt vaak gebruikt om extra woonruimte te creëren. Een serre wordt namelijk echt onderdeel van jouw huis, dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop dienen te worden aangepast.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!