Op deze pagina laten wij u graag een greep zien uit een aantal van onze gerealiseerde serres en tuinkamers projecten. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Doe inspiratie op op het gebied van blokhutten en houten overkappingen. Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse productiefabriek produceren, zijn wij zeer sterk en flexibel in maatwerk. Kort gezegd: U vraagt, Wij maken! En dat allemaal zonder meerprijs of lange levertijden.
 
Heeft u vragen, wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom in Emmen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.
 

Serres en Tuinkamers
Vindt u uw huis net iets te klein en wilt u het graag uitbreiden of heeft u genoeg woonruimte maar wilt u wat meer pit en karakter aan uw woning geven? Kies dan voor een serre!

Een serre of tuinkamer wordt vaak gebruikt om extra woonruimte te creëren. Een serre wordt namelijk echt onderdeel van uw huis, dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop dienen te worden aangepast.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!