Partner van ''De Grote Tuinverbouwing'' en dé specialist in het maken van buitenverblijven, van ontwerp tot montage!
BEZOEK DE GROOTSTE OVERDEKTE SHOWROOM VAN NEDERLAND IN EMMEN!

Wij zijn dé tuin specialist van Noord- en Oost Nederland en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  

Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit. Wij beschikken over een breed assortiment blokhutten, tuinhuizen, houtbouw, Moduhout, overkappingen, veranda's, chalets, glaswanden, tuinkamers, serres, bestrating en schuttingen waarvan de meeste producten geproduceerd worden in onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen. 

Tegenover onze eigen productiefabriek staat onze showroom. Tuinbeurs Nederland beschikt binnen onze branche over de grootste overdekte showroom van Nederland waarin u alleen of samen met één van onze deskundige adviseurs vrijblijvend onze producten kunt bekijken.

Door het hebben van onze eigen fabriek zijn wij sterk en onbegrensd in maatwerk. Alles is mogelijk!  

Wij zijn trots dat wij alles in eigen huis hebben en beschikken over onze eigen kundige tekenaars en professionele montageteams! Op deze manier ontzorgen wij u graag volledig en realiseren wij samen met u uw droomtuin. 

Wij zijn een no-nonsense (familie) bedrijf, u krijgt wat u koopt en wij gaan er voor dat zowel u als wij een project afronden met een glimlach!

Unieke formule, alles onder één dak

Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen en staan voor onze eigen kwaliteit. 

In de grootste overdekte showroom van Nederland bent u 6 dagen per week van harte welkom om inspiratie op te doen. Om de zondag hebben wij een kijkzondag. Onze deskundige vakmensen helpen u graag tijdens een afspraak bij het verwezenlijken van uw tuindroom! Wij zetten daarom net dat stapje extra en onze vriendelijke en kundige specialisten voorzien u van persoonlijk en passend advies.

Door ons ruime aanbod kunnen onze adviseurs voor iedereen, iedere dag en overal een passend en persoonlijk tuin-totaalplan ontwerpen

  • Sterk in maatwerk
  • Overdekte showroom
  • Deskundig advies
  • Inclusief inmeten
  • Eigen productiefabriek
  • Eigen transport
  • Eigen montageteams
Trustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot star
Overkapping zeer professioneel geplaatst
24 januari 2023
"Overkapping zeer professioneel geplaatst terwijl bevestiging aan muur niet mogelijk was. Met 3 extra staanders los van de wand toch perfekt geplaatst"
Trustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot star
Goede service en goed werk verricht
24 januari 2023
"Goede service en goed werk verricht. We zijn zeer tevreden "
Trustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot starTrustpilot star
Serre aanbouw (25m2) + Blokhut en bestrating
16 december 2022
"Van het moment, dat we voor de eerste keer binnenstapten tot aan de kerstkoek! ein-de-lijk weer een klantervaring zoals hoort, klant = koning. Vriendelijk en met open armen ontvangen door de verkoopspecialisten, kunnen prima als architecten door het leven, denken mee met de klant van kantoor tot fysieke bouw. Breed assortiment met ruimte om te onderhandelen namate je opties voor uitbreiden 'licht'. Met name grote dank aan Wilko en Jos. De bouwwerkzaamheden zijn nog eens naar voren gehaald, op wat wij al vrij vlot vonden gezien dat iedereen pas in voorjaar/zomer van 2023 alles kon afmaken. Sociale, doeners als monteurs met de nodige ervaring. Ook hier is er oog voor eventuele aanpassingen, verbeterpunten en efficient gebruik van materialen. Met name de afwerking spreekt voor zich. voor elk bouwonderdeel hadden we tweetal teams van monteurs/bouwvakkers en stratenmakers, dit merk je niet aangezien Tuinbeurs het goed gepland heeft en de heren daadwerkelijk ook naadloos samengewerkt hebben. Klap op de vuurpijl is toch hun after-sales + lokale delicatesse. Eigenlijk horen wij een stuk taart te brengen naar Team Tuinbeurs! Wederom dank voor alles en ik raad iedereen van harte aan om eens te gaan kijken en het totale klant=koning principe te (her-)beleven!!"

Tuinbeurs Nederland in Emmen is al 25 jaar actief in de tuinbranche. Wij hebben ons gespecialiseerd in blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, veranda's, tuinkamers, serres, luxe houtbouw, chalets, vakantiewoningen, bestrating en totaalplannen.

Unieke overdekte showroom & showtuin
Wij hebben de grootste overdekte showroom van Noord Nederland, en daar zijn wij trots op. Sinds april 2021 zijn wij gevestigd aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Alleen of samen met een deskundige adviseur een rondje lopen door de showroom en alle mogelijkheden ontdekken? U bent van harte welkom! Wenst u advies van een adviseur, dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen. Om u nog beter van advies te kunnen voorzien zijn onze deskundige adviseurs ook regelmatig op locatiebezoek in de regio, dit betekend dat u zonder afspraak soms even moet wachten voor u verder geholpen kunt worden. 

Eigen Nederlandse productiefabriek
Iedere tuin is anders, iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en de tuin moet natuurlijk zo optimaal mogelijk worden benut. Soms voldoet een standaard model, maar in veel gevallen komt er maatwerk aan te pas. Daarvoor bent u bij Tuinbeurs Nederland aan het juiste adres.

Doordat wij beschikken over onze eigen productiefabriek kunnen wij alles maken wat u wenst. Het allerleukste hiervan? Alles wordt geproduceerd in Nederland! Daar zijn wij trots op! Dit stelt ons in staat om maatwerk snel en scherp te kunnen leveren.

Daarnaast kunnen wij een hoge service bieden, omdat wij niet afhankelijk zijn van leveringen uit het buitenland. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij met een continue proces bezig zijn op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie. Kortom 100% Nederlands ambacht! Vakkundige medewerkers produceren hier iedere dag blokhutten, luxe houtbouw en schuttingen, zowel standaard als maatwerk.

Eigen montage
De montage of aanleg liever uitbesteden? Bij Tuinbeurs Nederland bent u ervan verzekerd dat de montage en/of aanleg wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die bij ons in dienst zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de montage en aanleg een grote mate van ambacht vereist. Daarom besteden wij dit niet uit aan derden. Door ons totaal concept zijn wij in staat om alles te maken wat u wenst.

Ook kunnen wij u volledig ontzorgen als u dit wenst, dit alles met maar één aanspreekpunt voor u. Alvorens wij een project opstarten, komt een ervaren uitvoerder altijd eerst langs bij u op locatie om de orderbevestiging nogmaals met u door te nemen, de situatie op te nemen en alles in te meten. Daarna wordt, in overleg met u, het project ingepland.

Gerealiseerde projecten
Benieuwd naar gerealiseerde projecten van Tuinbeurs Nederland? Klik dan hier!

 

Van inspiratie opdoen, samen brainstormen met onze adviseurs tot het aanleggen van uw nieuwe tuin
Tuinbeurs Nederland in Emmen is dé grootste overdekte showroom van Noord-Nederland. Mede dankzij onze eigen houtbouw- en blokhutten productiefabriek kunnen wij een blokhut of tuinhuis precies maken zoals u dat in gedachten heeft. Wij bieden voor ieder wat wils!