Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Outlet

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Uw blokhut voor de scherpste prijs

Wilt u een goedkope blokhut kopen van goede kwaliteit? Tuinbeurs Nederland heeft een groot assortiment goedkope blokhutten. Deze blokhutten zorgen voor extra opbergruimte, een ruimte om in te klussen of voor een verlenging van uw tuinseizoen. En dat voor de scherpste prijs! Kortom, Tuinbeurs Nederland heeft voor een ieder wat wils en nog goedkoop ook!

Tuinbeurs Nederland heeft een eigen blokhuttenfabriek waardoor wij kunnen leveren onder het motto “van producent naar consument”. Door de afwezigheid van een derde partij dalen voor u de kosten! Daarnaast kopen wij het hout per grote hoeveelheid in waardoor de kosten zakken. Ook dit voordeel ziet u terug in de verkoopprijs van uw voordelige blokhut.

Goedkope blokhut naar uw wens

Ook goedkope blokhutten bieden wij u aan in diverse maten. Zoekt u een tuinhuis om gereedschap in op te bergen of zoekt u juist een goedkope blokhut met een lange luifel? Heeft u interesse in een goedkope blokhut met een puntdak of zoekt u juist een tuinhuis met plat dak? Door het brede aanbod bepaalt u zelf met welke van de betaalbare blokhutten u uw tuin verfraaid.

Prima goedkope blokhutten

Op onze goedkope blokhutten zit dezelfde garantie als bijvoorbeeld een blokhut op maat. De blokhutten worden gemaakt in onze eigen fabriek waardoor wij alles in eigen hand hebben. In onze showroom vindt u goedkope blokhutten & tuinhuizen die voor de scherpste prijzen verkocht worden.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland helpt u graag bij het uitkiezen van uw goedkope blokhut. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en heten wij u van harte welkom in onze showroom in Emmen, te Drenthe. Dankzij onze eigen houtbouw fabriek kunnen wij alle voordelige blokhutten zo ontwikkelen dat ze aan ieders wensen voldoen. Met ruim 20.000 m2 aan tuinbeleving kunt u zich optimaal laten inspireren. Gecombineerd met ons advies weet u zeker dat u een betaalbare blokhut van uw dromen kiest.

Bekijk onze goedkope blokhutten online of bezoek onze showroom en laat uzelf inspireren.