Blokhutten en tuinhuizen zijn niet meer weg te denken! - Tuinbeurs Nederland 

Blokhutten en tuinhuizen zijn niet meer weg te denken!

4 Maart 2024

Een blokhut of tuinhuis is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een tuin. Blokhutten en tuinhuizen bieden de oplossing als het gaat om handige opbergruimte en meer leefruimte binnen uw tuin. Kiest u er voor om een veranda of luifel te plaatsen aan uw blokhut of tuinhuis dan heeft u een ruimte in uw tuin waar u gezellig kunt zitten, weer of geen weer! Extra ruimte om uw tuingereedschap, tuinspullen of opslag op te bergen of om bijvoorbeeld uw grasmaaier te parkeren. Waar u ook naar opzoek bent, Tuinbeurs Nederland ontwerpt en maakt allerlei soorten en maten blokhutten en tuinhuizen.

Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij een breed en uiteenlopend assortiment aan blokhutten en tuinhuizen. Alles is mogelijk! Wij bieden de volgende soorten blokhutten en tuinhuizen aan: met een lessenaarsdak, met een plat dak, met een zadeldak, met een kapschuur, met een klassiek dak, met een overkapping of een blokhut of tuinhuis volledig op maat gemaakt voor uw tuin!

Een blokhut of tuinhuis bestaat uit houten balken welke op elkaar gestapeld worden. De hoeken schuiven in elkaar, dat zie je ook aan de buitenkant. Deze hoekverbindingen noem je ‘oren’ en deze zorgen voor een stevige constructie van de blokhut of tuinhuis.

De blokhutten en tuinhuizen bij Tuinbeurs Nederland worden uitsluitend gemaakt van Zweeds vurenhout met FSC en PEFC-keurmerk. Onze blokhutten en tuinhuizen zijn leverbaar in 28mm, 40mm en 70mm houtdikte. Al onze producten worden met zorg geproduceerd in onze eigen productiefabriek in Nederland. Doordat Tuinbeurs Nederland beschikt over een eigen productiefabriek is maatwerk geen probleem.

Doordat al onze blokhutten en tuinhuizen in onze eigen Nederlandse productiefabriek voor u gemaakt worden, kunnen we ieder gewenste afmeting plaatsen of leveren en is maatwerk geen enkel probleem. Mocht u een specifieke afmeting wensen, neem dan contact met ons op voor een maatwerk blokhut.

Blokhutten en tuinhuizen zijn niet meer weg te denken!
4 Maart 2024
Lees artikel
Eerste editie Tuinbeurs winterfair
4 Januari 2024
Lees artikel
Nieuw in ons assortiment: Solarwood
26 Juni 2023
Lees artikel