Tuinbeurs winterfair 2023 - Tuinbeurs Nederland

Eerste editie Tuinbeurs winterfair

4 Januari 2024

Op 9 en 10 december 2023 opende de overdekte showroom van Tuinbeurs Nederland in Emmen haar deuren voor een gezellige winterfair. Met meer dan 40 enthousiaste deelnemers die hun verkoopkramen opzetten in de sfeervolle buitenverblijven, bleek het weekend een groot succes te zijn.

Met ruim 3500 bezoekers gedurende het weekend was de winterfair een gezellig samenkomen. De overdekte showroom bood een warm welkom aan iedereen die op zoek was naar unieke geschenken, ambachtelijke producten en feestelijke decoraties voor de feestdagen.

Kinderplezier in overvloed
De winterfair was niet alleen een paradijs voor volwassenen, maar ook voor de jongste bezoekers. Het kinderspeelplein was een drukbezochte plek, waar kinderen zich konden uitleven op een springkussen, creatief konden zijn met knutselen en kleuren, en zelfs omgetoverd konden worden met vrolijke schmink.

Succesvolle verkoop voor de deelnemers
De ruim 40 deelnemers konden rekenen op een geïnteresseerd publiek, resulterend in succesvolle verkoopactiviteiten gedurende het weekend. Of het nu ging om handgemaakte ambachten, feestelijke lekkernijen of unieke cadeau-ideeën, de bezoekers vonden een breed scala aan producten om hun kerstinkopen te doen.

Gezellige sfeer
De ambiance van de winterfair werd verder versterkt door de gezellige sfeer die door de showroom zweefde. Bezoekers genoten niet alleen van het struinen langs de diverse kraampjes, maar ook van het sociale aspect.

Tuinbeurs Nederland’s gastvrijheid
Tuinbeurs Nederland was verheugd om iedereen te verwelkomen en te ontvangen. De organisatoren waren trots op het succes van het evenement en blij met de positieve feedback van zowel deelnemers als bezoekers. De overdekte showroom bleek de perfecte locatie te zijn voor een winterse ontmoeting vol warmte en gezelligheid.

Al met al was de winterfair bij Tuinbeurs Nederland in Emmen niet alleen een winkelgelegenheid, maar een feestelijke bijeenkomst die de lokale gemeenschap verbond en iedereen in de juiste kerststemming bracht. Met een beloftevolle start van de feestmaand, kijken we uit naar wat de toekomstige evenementen van Tuinbeurs Nederland in de toekomst mag organiseren.

 

Wat is nou het verschil tussen blokhutten (houtstapelbouw) en houtbouw buitenverblijven?
2 Mei 2024
Lees artikel
Goed Hart Keurmerk
2 Mei 2024
Lees artikel
Dé tuintrends van 2024: Integratie van binnen en buiten
25 April 2024
Lees artikel