Goed Hard Keurmerk Tuinbeurs Nederland - Tuinbeurs Nederland

Goed Hart Keurmerk

2 Mei 2024

Wat leuk, met trots, kunnen wij mededelen dat wij vandaag Het Goed Hart Keurmerk hebben ontvangen!

Dit keurmerk is een erkenning voor onze inzet om niet alleen goede producten en diensten te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Het Goed Hart Keurmerk is geen alledaagse onderscheiding die simpelweg kan worden gekocht. Het is een waardevolle erkenning die alleen wordt toegekend aan bedrijven die aantoonbaar streven naar verbetering van mens, milieu en maatschappij. Voor ons is dit niet alleen een teken van onze toewijding, maar ook een stimulans om verder te gaan op ons pad van verantwoord ondernemen.

In een tijd waarin consumenten steeds meer belang hechten aan ethiek en duurzaamheid, zijn we er trots op dat onze werkwijze en aanpak worden erkend. Het verkrijgen van Het Goed Hart Keurmerk is geen eindpunt, maar eerder een startpunt voor verdere groei en ontwikkeling. We zijn vastbesloten om onze manier van werken voort te zetten en te blijven streven naar een nog positievere impact op de wereld om ons heen. Met het keurmerk als leidraad zullen we blijven innoveren, samenwerken en streven naar een duurzamere toekomst voor iedereen.

Met oprechte dankbaarheid,

Het team van Tuinbeurs Nederland

Brandhout verkrijgbaar bij Tuinbeurs Nederland!
15 Mei 2024
Lees artikel
Wat is nou het verschil tussen blokhutten (houtstapelbouw) en houtbouw buitenverblijven?
2 Mei 2024
Lees artikel
Goed Hart Keurmerk
2 Mei 2024
Lees artikel