Blog - 5 blokhut ideeën (met overkapping) - Tuinbeurs Nederland

5 blokhut ideeën (met overkapping)

2 Februari 2023

Wij produceren onze eigen blokhutten in onze eigen productiefabriek in Emmen waardoor wij een blokhut zo kunnen ontwerpen zoals jij wenst. Geniet optimaal van het buitenleven door het plaatsen van een blokhut in jouw tuin. Een blokhut is de basis van een exclusief buitenverblijf. Breidt de blokhut uit met een overkapping of veranda en je creëert een heerlijke plaats om te zitten en tot rust te komen.

Let op! Het is voor alle blokhutten, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat je hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van de blokhut. Je ontvangt hiervoor van ons tips zodat je nog langer kunt genieten van jouw luxe blokhut.

 

 

Deze prachtige blokhut met overkapping in een L-vorm. Deze vorm creëert een heerlijke zithoek in uw tuin waar u lekker kunt genieten van het voorjaarszonnetje of lekker kunt barbecueën met familie of vrienden in de zomer. Deze blokhut met overkapping is een plat dak model die een kleine luifel heeft wat zorgt voor een moderne luxe uitstraling van uw tuin. Bij Tuinbeurs Nederland kunnen we het hout dompelen en leveren in wél 8 verschillende kleuren! Door ons unieke concept kunnen wij heel veel kleuren combinaties leveren. Deze blokhut met overkapping is geleverd in de black wash en de white wash kleur. Deze kleuren zijn schitterend afgestemd met de andere kleuren van deze prachtige tuin. 

 

Kunt u uw fietsen niet kwijt? Of uw tuingereedschap? Of gen ruimte over voor andere spullen? Dan is een blokhut ideaal! Deze blokhut plat dak bied genoeg opslagruimte naar uw wensen. Hier kunt u uw fietsen droog stallen, uw grasmaaien of ander tuingereedschap, noem het maar op. Een blokhut is in veel verschillende maten te produceren bij Tuinbeurs Nederland. Wij beschikken over onze eigen Nederlandse productiefabriek waardoor maatwerk mogelijk is. Deze mooie blokhut met plat dak geeft een mooie uitstraling aan uw tuin en is een echte aanwinst! Toch wat meer inloopruimte nodig? Geen probleem! Hij is ook te leveren met een dubbel deur zodat u net wat grotere objecten naar binnen kan zetten.

 

 

Deze blokhut met overkapping is geplaatst bij het heerlijke zwembad. Deze L-vorm blokhut met plat dak is voorzien van een overkapping met aan beide uiteinde een blokhut. Zo kunt u dit model voor veel verschillende dingen gebruiken. Een heerlijke overkapping om lekker onder te zitten met vrienden. Heerlijk een cocktail drinken na het zwemmen. Klaar met het zwemmen? Of het slechte weer komt er aan? Dan kunt u zo alle spullen in de blokhut gooien waar het droog opgeborgen ligt. Met twee blokhutten kunt u uw fietsen ook droogstallen maar de pomp van het zwembad in wegwerken. Zo zie je maar, iedereen gebruikt een blokhut of overkapping voor iets anders. Wij van Tuinbeurs zijn blij om een steentje te hebben mogen bijdragen aan deze tuin. Wie wil dit nou niet? 

 

Dit is toch een prachtplaatje! Deze tuin is voorzien van een lessenaar blokhut met overkapping geleverd oor Tuinbeurs Nederland. Deze blokhut met overkapping heeft alleen maar voordelen! Het biedt opberg ruimte voor spullen of stalling vuur uw fietsen. En tegelijkertijd biedt het ook een heerlijke zithoek aan waar u lekker met vrienden en familie kan zitten. Deze prachtige tuin aan het water is helemaal af met deze geweldige toevoeging. Deze blokhut met overkapping heeft de echte hout kleur wat een natuurlijke look geeft wat erg goed past bij deze tuin.

 

 

Deze mooie schuur die een echte houtbouw schuur uitstraling geeft is een mooi alternatief. Dit kapschuur model biedt een grote opslag voor al uw spullen, fietsen, noem maar op. Dit model is hoger model dat aan de voorkant een kortere en steile heling heeft. Aan de achterkant loopt deze wat minder steil en lager af. Deze prachtige kleuren combinatie geeft u tuin een strakke natuurlijke look. Dit model is geleverd met de kleurencombinatie black wash met brown wash. Ook biedt deze kapschuur ruimte om gezellig onder de overkapping te zitten. Deze mooie kapschuur in deze kleuren combinatie past perfect bij de omliggende tuin van de klant. Wat vindt u ervan?

Brandhout verkrijgbaar bij Tuinbeurs Nederland!
15 Mei 2024
Lees artikel
Wat is nou het verschil tussen blokhutten (houtstapelbouw) en houtbouw buitenverblijven?
2 Mei 2024
Lees artikel
Goed Hart Keurmerk
2 Mei 2024
Lees artikel