Blog - Ontdek Moduhout! - Tuinbeurs Nederland

Ontdek Moduhout!

13 Juli 2022

Het is wetenschappelijk bewezen dat gemiddeld genomen mensen buiten gelukkiger zijn dan binnen. Ga eens zitten in de tuin en kijk naar boven naar de prachtige lucht en naar beneden de grond en zie wat daar allemaal gebeurt. Neem een flinke teug adem en kijk naar de bomen, de planten en de bloemen en u zult merken dat u meteen meer bewustwording ervaart. Het leven in de buitenlucht zou wel eens hét geheim kunnen zijn voor een gezonder en gelukkiger leven en Moduhout kan u daarbij helpen!

Het nieuwe concept Moduhout is onlangs gelanceerd. Dit staat voor sneller, duurzamer en slimmer bouwen van luxe buitenverblijven, tuinhuizen en veranda’s. Laat uw creativiteit spreken en
creëer uw eigen perfecte buitenverblijf in een aantal simpele stappen. Het buitenverblijf wordt vervolgens geleverd in prefab-elementen, als compleet en op maat gemaakt bouwpakket met een uitgebreide en duidelijke handleiding.

Dol op hout, unieke afwerkingen en complete leveringen. Geen gedoe meer met losse planken en materialen, maar gewoon goed voorbereide prefab wand-, dak- en vloerelementen als zelfbouwpakket ontvangen, maar wel een luxe product, wie wil dat nou niet?

Het leuke aan Moduhout is dat het een trendy en ruim assortiment biedt waarbij u vele kleuren, wandmodules, wandbekledingen en ramen en deuren met elkaar kunt combineren zodat u uw eigen unieke buitenverblijf samenstelt. De Moduhout buitenverblijven worden vanaf stap één geproduceerd in een eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen en dat is uniek!

Ontdek de mogelijkheden en ervaar de unieke afwerkingen in de showroom van Tuinbeurs Nederland in Emmen. Tuinbeurs Nederland beschikt over de grootste overdekte showroom van Nederland en heeft vele Moduhout showmodellen opgesteld staan, dit maakt Tuinbeurs Nederland dé premium partner van
Moduhout.

Onze deskundige adviseurs beschikken over veel Moduhout kennis en helpen u graag op weg met de
keuzes voor uw perfecte buitenverblijf. Benieuwd hoe uw droom buitenverblijf of overkapping eruit zou komen te zien? Laat dan vrijblijvend een 3D-impressietekening maken in de showroom van Tuinbeurs Nederland in Emmen.

 

Brandhout verkrijgbaar bij Tuinbeurs Nederland!
15 Mei 2024
Lees artikel
Wat is nou het verschil tussen blokhutten (houtstapelbouw) en houtbouw buitenverblijven?
2 Mei 2024
Lees artikel
Goed Hart Keurmerk
2 Mei 2024
Lees artikel