Verrijk uw tuin met een blokhut - Tuinbeurs Nederland

Verrijk uw tuin met een blokhut

7 Juni 2022

Uw tuin verrijken met een mooie blokhut? Een heerlijk buitenverblijf om te kunnen genieten van het buitenleven of extra ruimte om uw spullen in op te bergen. Wie wil dat nou niet?  Bij Tuinbeurs Nederland bent u aan het goede adres. In ons assortiment vindt u een heleboel standaardmodellen, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Omdat we werken vanuit onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek maken we iedere blokhut voor u op maat.  

Gaat u een blokhut kopen? Dan heeft u vast al over bepaalde zaken nagedacht. Waar komt deze in de tuin te staan? Gaat u de blokhut zelf monteren of gaat u de blokhut laten plaatsen? En welke afmetingen wenst u? Blokhutten zijn er in veel verschillende soorten, maten en stijlen en zijn geschikt voor in iedere tuin. Een houten blokhut brengt sfeer in uw tuin en biedt de mogelijkheid om uw tuinmeubelen, grasmaaier en andere gereedschappen op te bergen. Daarnaast creëert u met een blokhut extra leefruimte in uw tuin. Wat dacht u van gezellige tuinfeestjes, ook wanneer het waait of er regen op komst is.  Een blokhut is uiteraard ook uit te breiden met een overkapping aan de linker- of rechterzijde van de blokhut, voor een knus overdekt terras. Zoekt u daarnaast ook een oplossing voor uw haardhout of containers? Dan is een luifel een goede optie! Bij Tuinbeurs Nederland bent u aan het goede adres wanneer u van plan bent een blokhut te kopen. Op onze website vindt u ons brede assortiment standaardmodellen. Omdat iedere tuin anders is en iedere klant de blokhut voor andere doeleinden wil gebruiken bieden we ook maatwerk zonder meerprijs! Tuinbeurs Nederland beschikt over een eigen productiefabriek en daarom kunt u bij ons ook een blokhut op maat kopen.  

Een blokhut op maat kopen  
Wanneer u een blokhut wilt kopen die volledig aan al uw eisen voldoet bent u bij Tuinbeurs Nederland aan het goede adres. Van dakvorm tot het aantal ramen en van de afmeting tot het type deur, u bepaalt alles zelf. In onze grote overdekte showroom kunt u zich laten inspireren door alle opgestelde showmodellen. Hier kunt u de blokhut echt ervaren. Is een enkele deur voldoende voor het doel dat u voor ogen heeft, of kunt u beter voor een dubbele deur gaan? Hoeveel licht valt er naar binnen wanneer de blokhut beschikt over één raam? Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte blokhut. 

Op de pagina blokhut op maat kunt u uw voorkeuren wat betreft een blokhut kiezen. De afmetingen en het type dak en ook kunt u kiezen uit verschillende soorten ramen en deuren. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vragen we u een paar foto’s van de situatie (de plek waar u de blokhut wilt plaatsen) te uploaden. U ontvangt van ons dan een passende offerte.  

Extra opties  
Er komt veel kijken bij het kopen van een blokhut. Nadat u keuzes heeft gemaakt wat betreft de afmetingen, type dak en het aantal ramen en deuren komen er een aantal extra toebehoren en accessoires voorbij. Zo kunt u de blokhut laten behandelen met een water gedragen beits. Dit beschermt het hout tegen schimmel, houtrot en vergrijzing. Daarnaast kunt u kiezen voor een dakgoot, ventilatieroosters en een houten vloer. We voorzien u graag van advies over de mogelijkheden. 

Montage van de blokhut 
Bent u zelf er handig? Dan kiest u er natuurlijk voor om de blokhut zelf te monteren. Alle onderdelen kunt u dan zelf afhalen bij onze fabriek in Emmen of deze worden in overleg bij u thuisbezorgd. U kunt de montage natuurlijk ook uitbesteden. Naast een eigen blokhuttenfabriek beschikken we ook over een eigen montageafdeling. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw gekochte blokhut volledig door ons te laten monteren. 

Brandhout verkrijgbaar bij Tuinbeurs Nederland!
15 Mei 2024
Lees artikel
Wat is nou het verschil tussen blokhutten (houtstapelbouw) en houtbouw buitenverblijven?
2 Mei 2024
Lees artikel
Goed Hart Keurmerk
2 Mei 2024
Lees artikel