Update deelname De Grote Tuinverbouwing (SBS6) - Tuinbeurs Nederland

Update deelname aan De Grote Tuinverbouwing (SBS6)

18 April 2023

De Moduhout tuinkamer, speciaal ontworpen voor Rob, staat al een tijdje en is ondertussen volop in gebruik op de kavel van Rob.

Ook is ons montageteam op dit moment druk bezig met de opbouw van de recreatiewoning. Bij de afgelopen afleveringen van de grote tuinverbouwing was er weer veel te zien wat betreft de vorderingen van de recreatie woning. De ruimtes van de woning zijn al goed zichtbaar, en daarom wordt het dak erop gemaakt!

Doordat we dit van tevoren al allemaal klaarmaken in onze eigen productiefabriek hoeven ze dat niet meer op locatie te verzagen of bouwen. Dit betekend dat ons montageteam op de kavel van Rob snel te werk kan gaan.

Ook is de recreatie woning voor het stormachtige weer van de afgelopen dagen, wind- en waterdicht gemaakt, dit doormiddel van ramen en kozijnen. De kozijnen die wij hiervoor hebben gebruikt zijn aluminium kozijnen. Dit type kozijn zorgt voor een goede warmtegeleider. U wenst namelijk geen condens op de kozijnen dus daarvoor moet het thermisch onderbroken zijn. Ook wordt er een warmtepomp in de woning gezet, zodat het een goed duurzaam huis wordt, het huis is daardoor volledig vrij van gas.

Bent u benieuwd hoe deze plaatsing is verlopen en naar het resultaat hiervan? Kijk op deze pagina de afleveringen terug en volg Robs Tuindagboek. Dit is elke zaterdag om 17:00 en zondag om 09:30 is de Grote Tuinverbouwing te zien op SBS6!

Wat is nou het verschil tussen blokhutten (houtstapelbouw) en houtbouw buitenverblijven?
2 Mei 2024
Lees artikel
Goed Hart Keurmerk
2 Mei 2024
Lees artikel
Dé tuintrends van 2024: Integratie van binnen en buiten
25 April 2024
Lees artikel