Tuinbeurs Nederland is te zien in item: Robs tuindagboek, in het programma De Grote Tuinverbouwing. Dit wordt ieder weekend uitgezonden op SBS6. Rob Verlinden heeft een kavel gekocht op een vakantiepark. In de afleveringen worden er een Moduhout buitenverblijf en Moduhout XL & Special recreatiewoning op deze kavel ontworpen, geproduceerd en vervolgens geplaatst door het montage team van Tuinbeurs Nederland. Tuinbeurs Nederland is premium dealer van het label Moduhout. Dit betekend dat u in onze showroom Moduhout modellen kunt bekijken en dat onze deskundige adviseurs u kunnen voorzien van de juiste informatie. 
 
Naar aanleiding van deze productie hebben wij een Grote Tuinverbouwing collectie gemaakt, inclusief het model van Rob. Deze modellen zijn uitgevoerd in een variant zonder en één met zonnepanelen in het dak. De collectie is slechts een voorbeeld die wij hebben gemaakt om het u wat gemakkelijker te maken. De Moduhout modellen zijn namelijk helemaal naar wens aan te passen en samen te stellen. Dit is mogelijk doordat we een eigen Nederlandse productiefabriek hebben. 
 
Wilt u ook een verblijf zoals Rob in uw tuin? Kom langs in onze grote overdekte showroom in Emmen, wij helpen u graag verder. Nieuwsgierig naar de tuinkamer en de bouw van de recreatiewoning? Bekijk hieronder de items van Robs tuindagboek terug. 
 
Aflevering 8:

Rob brengt een bezoek aan Tuinbeurs Nederland en wordt geadviseerd over de mogelijkheden voor de bouw van een recreatiewoning van Moduhout op zijn kavel.
En die mogelijkheden, die zijn er genoeg! 

Aflevering 9:
Rob brengt Johan thuis een bezoek. Zijn woning is het uitgangspunt waarmee Johan het ontwerp voor Rob zijn schuurwoning gaat maken. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Niet alleen in de tuin, maar ook zeker in het ontwerp van de recreatiewoning van Rob. Johan maakt samen met Rob een digitale schets.

Aflevering 13:
De bouw van de tuinkamer is eindelijk begonnen!

Aflevering 14:
De tuinkamer is af! Rob gaat gelijk van start met de eerste groene inrichting van de tuinkamer. 

Aflevering 15:
De Kerst is in aantocht, het kavel is bedekt onder een laagje sneeuw en dus is het tijd voor Rob om de kerstboom op te tuigen in de tuinkamer.

Aflevering 17:
Wietze gaat langs bij de bloemist in Ommen en brengt een prachtig boeket mee voor Rob. Hij mag gelijk aan het werk in de tuin, terwijl Rob ondertussen het groen in de tuinkamer opfrist. 

Aflevering 18:
De bouw van de recreatiewoning gaat van start! Rob brengt opnieuw een bezoek aan Tuinbeurs Nederland waar alles aan hem uitgelegd wordt over de modulaire en duurzame manier van bouwen. Met een kijkje in de werkplaats, komt de realisatie van de woning nu echt in zicht! 

Aflevering 20:
Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver! De eerste palen van de fundering van Robs recreatiewoning gaan de grond in! Rob brengt natuurlijk een bezoek aan het kavel en vertelt ons hoe het kavel ingedeeld gaat worden. 

Aflevering 27:
En toen stond er opeens een huis! De bouw van de recreatiewoning schiet al aardig op en de contouren van het huis worden zichtbaar. 

Aflevering 28:
De tuinkamer staat, de vijver is uitgegraven en de muren van de recreatiewoning staan. De ruimtes zijn goed zichtbaar, dus is het tijd voor de volgende stap. Het dak gaat erop! 

Aflevering 29:
De bouw van de recreatiewoning gaat verder, maar ook Rob staat niet stil. Hij bezoekt Marcin bij Your Kitchen in Breda en zoekt, met de hulp van Marcin, een mooie én duurzame keuken uit. 

Aflevering 30:
De recreatiewoning wordt met het stormachtige weer snel wind- en waterdicht gemaakt door de plaatsing van de kozijnen en ramen. 

Aflevering 33:
In deze aflevering is het eindelijk tijd om de vijver te vullen. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Kijk dan snel de video!

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op

Bekijk hier onze gerealiseerde projecten