Glazen schuifwanden worden vaak gebruikt onder een veranda, terras overkapping, op een balkon of bij een houten overkapping. Zijn standaard afmetingen goed of bent u op zoek naar glazen schuifwanden op maat? Wij kunnen beide aanbieden. 

Lekker lang genieten van het buitenleven! Dat kan met glazen schuifwanden in uw veranda, overkapping, tuinhuis of op het balkon. U kunt lekker lang ''buiten’’ zitten op deze manier. Er bestaan glazen schuifwanden voor veranda’s, glazen schuifwanden voor terras overkappingen, glazen schuifwanden voor op een balkon en glazen schuifwanden voor een houten overkapping. Voor iedereen wat wils!

Tuinbeurs Nederland biedt glazen schuifwanden in standaard maten en op maat gemaakt aan. Wij hebben glaswanden in zowel 8 mm als 10 mm dikte met 2, 3 of 5 sporen. Al onze glaswanden zijn voorzien van een meeneemsysteem en zijn in diverse standaard kleuren leverbaar. Glazen schuifwanden zijn de meest voorkomende wanden, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor glazen schuif, stapel of vouwwanden. 

Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Neem contact op

U kunt uw houten of aluminium terrasoverkapping uitbreiden met glazen schuifwanden. Hiermee sluit u de overkapping winddicht af. Zo heeft u in de zomer een heerlijk overdekt terras en tijdens de wintermaanden een gezellige tuinkamer! Het hele jaar door genieten van het buitenleven! Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we voor iedere terrasoverkapping glazen schuifwanden op maat!    

Glazen schuifwanden zorgen voor optimale uitstraling en wooncomfort in ieder huis. U creëert als het ware een extra woonruimte! Een glazen schuifwand is praktisch onzichtbaar en vraagt geen enkele ingreep in de architectuur van het gebouw. De flexibiliteit van het systeem maakt dat de glazen wanden van Tuinbeurs Nederland in iedere denkbare verandavorm in te bouwen zijn.   

Wil je de glazen schuifwanden eens in het echt bekijken en uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze grote overdekte showroom in Emmen. U bent van harte welkom om hier inspiratie op te komen doen. Onze vakkundige adviseurs voorzien u van advies en laten alle mogelijkheden zien!

Neem contact op