Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Glazen Wand

 

Veravision VG15 
volledig glazen schuifwand is gebaseerd op een uiterst compact en licht aluminium profielsysteem voor de montage van grote glaselementen. Het systeem is leverbaar in uitvoeringen met 2, 3, 4 of 5 sporen. 

De afzonderlijke elementen lopen op kogelgelagerde looprollen en zijn uitgerust met meenemers, die het volgende element bij het sluiten automatisch meetrekken. De vergrendeling vindt in de regel plaats door middel van een knipslot met bediening van binnenuit.

Glazen schuif/stapelwanden 
Beglazingen met deze volledig glazen schuif-/stapelwand zorgen voor optimale uitstraling en wooncomfort in ieder huis. Ze zijn praktisch onzichtbaar en vragen geen enkele ingreep in de architectuur van het gebouw. De flexibiliteit van dit systeem maakt de inbouw voor alle denkbare verandavormen mogelijk. 

Het uit veiligheidsglas bestaande beglazingssysteem beschermt het balkon op effectieve wijze tegen weersinvloeden en verontreiniging. Het biedt bovendien een extra geluids- en warmte-isolatie voor de erachter liggende ruimte. De constructie zonder verticale profielen maakt dit systeem licht en aantrekkelijk.