Lariks Douglas houtbouw
Ultiem genieten van het buitenleven? Dat kan! Met de heerlijke geur van hout en de mooie natuurlijke materialen. Ieder lariks douglas bijgebouw is uniek! Wij produceren alles zelf in eigen Nederlandse fabriek. Op deze wijze kunnen wij volledig aan alle wensen van de klant voldoen en kunnen wij maatwerk zonder meerprijs aanbieden. Daarnaast kunnen wij hierdoor met een continue proces bezig zijn op het gebied van ontwikkeling en innovatie met het streven naar perfectie. Weet u ongeveer wat u wilt, maar niet nog niet precies? Of heeft u echt geen idee wat nu de beste optie voor u is door de vele mogelijkheden? Geen probleem! Dat is ons vak! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droom object.

Niet alleen de buitenkant is hierbij belangrijk, maar de indeling en het gebruiksdoeleinde zijn minstens net zo belangrijk om tot een passend ontwerp te kunnen komen. Wij kunnen houtbouw prefab bij u afleveren als bouwpakket, zodat u het zelf kunt opbouwen. Maar wilt u liever volledig worden ontzorgd in dit traject? Ook dat is mogelijk. Onze eigen montage afdeling stelt ons in staat om bij u op locatie te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze grote overdekte showroom te Emmen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Lariks Douglas houtbouw 
Zoekt u een prachtige houtbouw schuur eventueel met overkapping die voldoet aan al uw wensen?  Bij Tuinbeurs Nederland maken we iedere houtbouw project van lariks douglas hout voor u op maat. Voor iedere afmeting kunt u bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee! 

Waarom Douglas?
Douglas hout is populair om de fraaie oranjeachtige kleur welke in combinatie met zwart gespoten hout zorgt voor een moderne, luxe look. Deze houtsoort heeft een grove structuur en is erg sterk. Daarom is douglashout ook voor vele toepassingen, binnen én buiten geschikt. 

Kenmerken van Larikshout
Wanneer larikshout een poos blootgesteld wordt aan de invloeden van het weer kleurt deze grijsachtig. Wilt u dit voorkomen? Behandel het hout dan met een (kleurloze) beits. Hierdoor blijft de lichte kleur behouden. 

Lariks Douglas: alles is mogelijk  
Lariks Douglas hout is kwalitatief goed hout en is voor diverse toepassingen geschikt, zowel buiten als binnen.  Bij Tuinbeurs adviseren we u het hout te behandelen met een water verdunbare beits, dit zal de levensduur het van hout ten goede komen. Lariks hout is verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Tuinbeurs Nederland. Zo kunt u kiezen voor 25 mm schaaldelen, 18 mm geschaafde rabatdelen of voor fijn bezaagd Zweeds rabat. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!                                                                                                                     
Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar een prachtige houtbouw schuur eventueel met overkapping van Lariks Douglas hout. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.  

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op