Houten overkapping op maat
Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Heb jij nog niet de houten overkapping gevonden die voldoet aan jouw wensen? Te groot of te klein? Te hoog, te laag, te weinig wanden of geen ramen? Tuinbeurs biedt de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij maatwerk aanbieden zonder meerprijs, snelle levertijden en ben je verzekerd van de beste kwaliteit!

Werkwijze
Wij bespreken samen,telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom, jouw wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat jij wenst.

    1. Je ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van de houten overkapping en de bijbehorende prijs;
    2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
    3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op per mail of telefoon;
    4. Heb je vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected].

Houten overkapping op maat: alles is mogelijk! 
Ben je op zoek naar een houten overkapping om lekker buiten te kunnen zitten? De overkappingen van Tuinbeurs Nederland zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar en we kunnen alles voor je op maat maken. We houden graag rekening met jouw voorkeuren en wensen. Je kunt kiezen uit verschillende maten en afmetingen. Ook kun je kiezen voor een overkapping met óf zonder zij- en achterwanden. Wij adviseren graag over mogelijkheden!                                                                                            

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt graag tijdens jouw zoektocht naar de ideale houten overkapping. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten je van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kun je optimaal inspiratie opdoen door alle opgestelde overkappingen en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs graag advies over alle mogelijkheden.  

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op