Serres op maat
Een serre wordt bouwkundig aan huis gebouwd en fungeert als extra woonruimte. Dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop worden aangepast. U kunt dit het beste zien als een verbouwing van uw woning, waarbij in de meeste gevallen een deel van de gevel van de woning wordt uitgebroken. Zowel een tuinkamer als een serre realiseren meerwaarde voor uw woning.

Werkwijze
Wij bespreken samen met u telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom uw wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wilt.

  1. U ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van de serre en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon;
  4. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected]

Neem contact op

Serres op maat: alles is mogelijk! 
Met een ruime serre van Tuinbeurs Nederland geniet u het hele jaar door van uw tuin. U creëert extra woonruimte! Alles is mogelijk, gaat uw voorkeur uit naar een groot afdak of naar een kleine luifel? Ook heeft u de keuze uit dubbel- of enkel glas en vouw- of schuifwanden. Door de verscheidenheid aan systemen zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we alles voor u op maat.    

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar de ideale serre. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinkamers, serres en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.   

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen! 

Neem contact op