Tuinbeurs Nederland is dé specialist in het maken van (geïsoleerde) buitenverblijven; van klein tot groot. 

Door de unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit. Wij hebben een breed assortiment tuinkamers,blokhutten, tuinhuizen, houtbouw, Moduhout, overkappingen, veranda's, poolhouses, solarwood, chalets, glaswanden, serres, bestrating, mantel-en recreatiewoningen, schuren en schuttingen waarvan de meeste producten geproduceerd worden in onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen. 

Daarnaast beschikken wij binnen onze branche over hét grootste overdekte Experience Center van Nederland waarin u alleen of samen met één van onze deskundige adviseurs vrijblijvend onze producten kunt bekijken en in het echt kunt ervaren. Sinds april 2021 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen (recht tegenover onze eigen productiefabriek). Door het hebben van onze eigen productiefabriek zijn wij sterk en onbegrensd in maatwerk. Iedere tuin of ieder project is immers anders, iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en de ruimte moet natuurlijk zo optimaal mogelijk worden benut. Soms voldoet een standaard model, maar in veel gevallen komt er maatwerk aan te pas. Maatwerk is dan ook iets wat wij veel doen en voor ons geen enkel probleem is! Daarvoor bent u bij Tuinbeurs Nederland aan het juiste adres.

Doordat wij beschikken over onze eigen productiefabriek kunnen wij alles maken wat u wenst. Het allerleukste hiervan? Alles wordt geproduceerd in Nederland! Daar zijn wij trots op! Hierdoor kunnen wij  maatwerk ook nog eens snel en scherp leveren. Daarnaast kunnen wij een hoge service bieden, omdat wij niet afhankelijk zijn van leveringen uit het buitenland. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij met een continue proces bezig zijn op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie. Kortom 100% Nederlands ambacht!

Wij zijn trots dat wij alles in eigen huis hebben en beschikken over onze eigen kundige tekenaars en professionele montageteams! Bij ons bent u ervan verzekerd dat de montage en/of aanleg wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die bij ons in dienst zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de montage en aanleg een grote mate van ambacht vereist. Daarom besteden wij dit niet uit aan derden. Door ons totaal concept zijn wij in staat om alles te maken wat u wenst.

Ook kunnen wij u volledig ontzorgen als u dit wenst, dit alles met maar één aanspreekpunt. Alvorens wij een project opstarten, komt één van onze verkoopadviseurs altijd eerst langs op locatie om de wensen nogmaals met u door te nemen, de situatie op te nemen en alles in te meten. Daarna wordt, in overleg, een prijsaanbieding gedaan en bij akkoord het project ingepland.

Wij zijn een no-nonsense (familie) bedrijf, u krijgt wat u koopt en wij gaan er voor dat zowel u als wij een project afronden met een glimlach!