Terrasoverkappingen: vergroot uw woongenot! 

Vergroot uw woongenot met een mooie terras overkapping! Een terrasoverkapping verlengt uw woon- en leefruimte. Bij Tuinbeurs Nederland creëert u gemakkelijk een fijne beschutte plek in uw tuin. Iedere terras overkapping leveren we volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Uiteenlopend assortiment terras overkappingen
Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij verschillende terras overkappingen mogelijkheden, namelijk: terras overkapping van hout, terras overkapping van aluminium, terras overkapping met glazen schuifwanden, terras overkapping met kunststof wanden, terras overkapping met aluminium wanden of een terras overkapping volledig op maat voor u gemaakt!

Met een terras overkapping in uw tuin kunt u langer genieten van het heerlijke buitenleven. In de zomer zal uw terras overkapping de plek zijn om gezellig en beschut te zitten en tijdens de wintermaanden kunt u hier perfect uw tuinmeubelen opslaan. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en denken wij graag met u mee welke terras overkapping perfect in uw tuin past.

Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor uw klaar en om de zondag hebben wij een KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.