Schuttingen – Tuinschermen
Op zoek naar meer privacy in de tuin? Dan is een schutting dé perfecte oplossing! Een schutting is niet alleen functioneel maar kan ook sfeervol, modern of klassiek ogen. U kunt bij ons terecht voor diverse stijlen, houtsoorten en kleuren schuttingen. Uiteraard hebben wij ook de populaire hout/betonschutting beschikbaar.

Ons team helpt u graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Schuttingen en tuinschermen
In ons assortiment schuttingen vindt u diverse stijlen, houtsoorten en kleuren. Denk aan bijvoorbeeld strakke schuttingen, moderne schuttingen, landelijke schuttingen, klassieke schuttingen, sierlijke schuttingen, hoge schuttingen, lage schuttingen, hout/betonlook schuttingen of een schutting geheel naar wens op maatwerk voor uw tuin gemaakt.

Tuinbeurs Nederland heeft een hele eigen productielijn schuttingen. Hierdoor kunt u de schutting volledig naar wens bij ons samenstellen. Het plaatsen van een schutting is heel goed zelf te doen, maar als u het liever uitbesteed is dat ook geen probleem bij ons. Onze eigen montage afdeling kan u geheel ontzorgen.

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in dé grootste overdekte showroom van Nederland. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor u klaar en om de zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op