Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Met Plat Dak

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 41

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 41

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Prefab tuinhuizen met plat dak

Wilt u uw tuin nog gezelliger maken met een tuinhuis met plat dak? Dan bent u bij Tuinbeurs Nederland aan het goede adres. Heerlijk genieten van het buitenleven in een moderne sfeer. Daarvan bent u zeker met de tuinhuisjes van Tuinbeurs Nederland. Zonder tussenkomst van importeurs en groothandels leveren wij direct aan de consument. Zonder meerprijs maken wij uw prefab tuinhuisje met plat dak volledig op maat. Geproduceerd met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Kom langs of vraag een offerte voor uw tuinhuis met plat dak op maat geheel vrijblijvend aan via de site, mail of telefoon. Wij denken graag met u mee.

Kleed het tuinhuisje volledig aan naar uw wensen

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse uitvoeringen:

• Tuinhuis met plat dak en luifel
• Tuinhuis met plat dak en zijluifel
• Tuinhuis met plat dak op maat

Maatwerk zonder meerprijs!

In onze eigen houtbouw fabriek in Emmen maken wij ieder gewenst tuinhuisje met plat dak op maat. En dat zónder meerprijs. U heeft de keuze uit diverse materialen. Van lariks tot eiken en van rabat tot kunststof. Ook kunt u extra wanden, ramen of deuren in uw tuinhuisje geheel zelf bepalen. Wilt u een kleine schuur met een grote luifel en de wanden voorzien van dezelfde ramen als in de woning? Geen probleem!

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland is marktleider in maatwerk. Dit laten wij graag aan u zien in onze prachtige winkel. 20.000m2 beleving en inspiratie, dat is Tuinbeurs Nederland. Wij adviseren u geheel vrijblijvend en laten graag alle mogelijkheden aan u zien. Combineer een dagje uit met een goed advies en u weet zeker dat u het tuinhuis van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze tuinhuizen met plat dak online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!