Advies nodig? Bel 0591-677665
Ma t/m Vr: 08:00-17:00, Zat: 9:00-16:30, Zon: 13:30-16:00

Winkelwagen
0 producten

Met Zadeldak

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Prefab tuinhuizen met plat dak

Bent u op zoek naar een prefab tuinhuis met zadeldak? Dan zit u goed bij Tuinbeurs Nederland. Een prefab tuinhuis met zadeldak geeft een nostalgisch tintje aan uw tuin. Dankzij de diversiteit aan materialen en afmetingen kan u het prefab tuinhuisje met plat dak volledig naar eigen wens in uw tuin laten plaatsen. Gecombineerd met aan beide zijde een prachtige goot staat er een plaatje in uw tuin.

Uiteenlopend assortiment prefab tuinhuizen met zadeldak

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse uitvoeringen:

• Prefab tuinhuisjes met zadeldak en luifel
• Prefab tuinhuisjes met zadeldak zijluifel 
• Prefab tuinhuisjes met zadeldak op maat

Buiten de keuze uit de diverse houtsoorten is er een heel scala aan dakbedekkingen. Variërend in prijs en kwaliteit heeft u de keuze uit dakleer, dakshingles, golfplaten, dakpan profielplaten, dakpannen en riet. Met het maatwerk zonder meerprijs principe heeft u altijd de het goede tuinhuisje met zadeldak. Elk tuinhuisje is uit te breiden met een luifel waaronder u heerlijk kan genieten.

Tuinbeurs Nederland: voor inspiratie & advies

Tuinbeurs Nederland is marktleider in maatwerk. Dit laten wij graag aan u zien in onze prachtige winkel. 20.000m2 beleving en inspiratie, dat is Tuinbeurs Nederland. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over tuinhuisjes met zadel dak en laten graag alle mogelijkheden aan u zien. Combineer een dagje uit met een goed advies en u weet zeker dat u het tuinhuis van uw dromen kiest.

Bekijk nu onze tuinhuizen met plat dak online of breng een bezoek aan onze showroom in Emmen!