Op zoek naar een geïsoleerd tuinhuis? Bekijk op onze website of in onze showroom in Emmen ons aanbod. Toch net iets anders in gedachten wat betreft de afmetingen of stijl? Geen enkel probleem, maatwerk is bij ons eenvoudig mogelijk door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek.

Wij denken graag met u mee en worden blij als wij u kunnen helpen bij het realiseren van dé perfecte droomtuin.

Waarom een geïsoleerd tuinhuis?
Een geïsoleerd tuinhuis is een praktisch tuinhuis.  U kunt een geïsoleerd tuinhuis op deze manier voor diverse doeleinden gebruiken en er tijdens alle seizoenen van genieten.

In de winter is een geïsoleerd tuinhuis snel aangenaam op temperatuur te brengen, zonder dat u er onnodig veel moet verwarmen. Daarnaast wordt deze warmte langer vastgehouden in een geïsoleerd tuinhuis. Hierdoor is een geïsoleerd tuinhuis veel breder inzetbaar.

Een geïsoleerd tuinhuis leent zich uitstekend als opslag, uw tuingereedschap of tuinmeubelen worden zo namelijk extra goed beschermd tegen temperatuurschommelingen. Daarnaast kunt u een geïsoleerd tuinhuis ook perfect gebruiken als tuinkantoor, sportruimte of extra speelruimte voor de kinderen. 

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het tuinhuis. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat u nog langer kunt genieten van uw geïsoleerde tuinhuis.

Verschillende stijlen
Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten stijlen geïsoleerde tuinhuizen, waardoor er altijd wel één stijl is die perfect past bij de uitstraling van uw huis en de sfeer van uw tuin. Daarnaast verhoogt het plaatsen van een geïsoleerd tuinhuis ook nog eens de waarde van uw woning. Kortom geen reden meer om te twijfelen! Geniet optimaal van uw tuin en plaats een geïsoleerd tuinhuis.

In ons ruime assortiment van geïsoleerde tuinhuizen vindt u veel verschillende stijlen. Ziet u elementen die u mooi vindt maar is het nog niet het perfecte plaatje wat u in uw hoofd had? Niet getreurd, wij denken graag met u mee en kunnen eenvoudig maatwerk geïsoleerde blokhutten maken. Samen brainstormen en elementen met elkaar combineren zorgt er voor dat wij uw droom tuinhuis met isolatie kunnen creëren.

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een geïsoleerd tuinhuis in uw tuin?
Bent u na het lezen van alle voordelen van een geïsoleerd tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin? Of heeft u al een mooie geïsoleerd tuinhuis op het oog en benieuwd of wij deze voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].