Op zoek naar een tuinhuis met luifel? Bekijk op onze website of in onze grote overdekte showroom ons aanbod. Toch net iets anders in gedachten wat betreft de afmetingen of stijl? Geen enkel probleem, maatwerk is bij ons eenvoudig mogelijk door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen.

Wij denken graag met u mee en worden blij als wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw perfecte droomtuin. Maar wat zijn nou precies de voordelen van een blokhut of tuinhuis met luifel? Wij leggen het hieronder uit!

Voordelen van een tuinhuis met luifel
Van een mooie tuin wenst u natuurlijk optimaal te kunnen genieten. Met een tuinhuis met luifel kan dat! Regent het bijvoorbeeld? Geen probleem, u kunt lekker blijven zitten onder de luifel van je tuinhuis en alsnog genieten van het buitenleven. Felle zon die net te heftig is? Ook geen probleem, onder de luifel zit u in de schaduw en dus goed.

In een tuinhuis kunt u allerlei (tuin)spullen kwijt en tegenwoordig is het heel normaal om deze uit te breiden met een luifel. Een tuinhuis met luifel ziet er niet alleen stijlvol uit maar is ook nog eens heel functioneel. Door het hebben van een tuinhuis met luifel kunt u buiten van uw tuin genieten met elk weertype, in de lente, zomer, herfst en winter.

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, met of zonder luifel, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van de blokhut. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat je nog langer kunt genieten van jouw zwarte blokhut.

Verschillende stijlen
Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten stijlen tuinhuizen met luifels, waardoor er altijd wel één stijl is die perfect past bij de uitstraling van uw huis en de sfeer van uw tuin. Daarnaast verhoogt het plaatsen van een tuinhuis met luifel ook nog eens de waarde van uw woning. Kortom geen reden meer om te twijfelen! Geniet optimaal van uw tuin en plaats een tuinhuis met luifel.

Wij denken graag met u mee en kunnen eenvoudig maatwerk tuinhuizen maken met of zonder luifel. Samen brainstormen en elementen met elkaar combineren zorgt er voor dat wij uw droom tuinhuis met luifel kunnen creëren.

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een tuinhuis met luifel in uw tuin?
Bent u na het lezen van alle voordelen van een tuinhuis met luifel benieuwd geworden wat de mogelijkheden voor in uw tuin? Of heeft u al een mooi tuinhuis met luifel op het oog en bent u benieuwd of wij deze voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].