Tuinhuis op maat 
Tuinhuizen zijn er in vele soorten en maten. Nog niet het tuinhuis gevonden die voldoet aan jouw wensen? Te groot of te klein? Te hoog, te laag, de verkeerde deuren of te weinig ramen? Tuinbeurs biedt de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij maatwerk zonder meerprijs aanbieden, snelle levertijden garanderen en ben je verzekerd van de beste kwaliteit!

Werkwijze
Wij bespreken samen, telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom, jouw wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat je wenst.

  1. Je ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van het tuinhuis en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op per mail of telefoon;
  4. Heb je nog vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected].

Neem contact op

Tuinhuis op maat samenstellen
Ben je op zoek naar een tuinhuisje om lekker buiten te kunnen zitten? Of zoekt je juist ook oplossing om tuingereedschap op te kunnen bergen? De tuinhuizen van Tuinbeurs Nederland zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zoek je een tuinhuis voor in een landelijke omgeving? Kies dan een dakvorm die hier goed bij past. Ben je van plan grote objecten, zoals bijvoorbeeld een grasmaaier, op te gaan bergen in het tuinhuis? Dan raden we aan een dubbele deur te kiezen. Aan de hand van jouw voorkeuren ontvang je van ons een passende offerte.

Inspiratie & advies: tuinhuizen op maat
Tuinbeurs Nederland helpt je graag tijdens jouw zoektocht naar het ideale tuinhuis. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten je van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kun je optimaal inspiratie opdoen door alle opgestelde tuinhuizen en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs graag advies over alle mogelijkheden.

Neem contact op