Tuinhuis op maat 
Tuinhuizen zijn er in vele soorten en maten. Heeft u nog niet het tuinhuis gevonden die voldoet aan uw wensen? Te groot of te klein? Te hoog, te laag, de verkeerde deuren of te weinig ramen? Tuinbeurs biedt u de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij u maatwerk zonder meerprijs aanbieden, snelle levertijden en bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Werkwijze
Wij bespreken samen met u telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom uw wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wilt.

  1. U ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van het tuinhuis en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon;
  4. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected]

Neem contact op

Tuinhuis op maat samenstellen
Bent u op zoek naar een tuinhuisje om lekker buiten te kunnen zitten? Of zoekt u juist ook oplossing om uw tuingereedschap op te kunnen bergen? De tuinhuizen van Tuinbeurs Nederland zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Hierboven kunt u gemakkelijk uw voorkeuren aangeven. Zoekt u een tuinhuis voor in een landelijke omgeving? Kies dan een dakvorm die hier goed bij past. Bent u van plan grote objecten, zoals bijvoorbeeld een grasmaaier, op te gaan bergen in het tuinhuis? Dan raden we u aan een dubbele deur te kiezen. Aan de hand van uw voorkeuren ontvangt u van ons een passende offerte.

Inspiratie & advies: tuinhuizen op maat
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar het ideale tuinhuis. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinhuizen en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.

Neem contact op