Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Tuinhuis op maat

TUINHUIS OP MAAT VOOR U GEMAAKT
Tuinhuizen zijn er in vele soorten en maten. Heeft u nog niet het tuinhuis gevonden die voldoet aan uw wensen? Te groot of te klein? Te hoog, te laag, de verkeerde deuren of te weinig ramen? Tuinbeurs biedt u de oplossing: Maatwerk zonder meerprijs! Doordat alles geproduceerd wordt in eigen Nederlandse fabriek kunnen wij u maatwerk zonder meerprijs aanbieden, snelle levertijden en bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Werkwijze
Vul hieronder uw wensen in. TIP: Voeg ook een plattegrond of schets toe, zodat wij precies weten wat u wilt. U ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van het tuinhuis/veranda en de bijbehorende prijs. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon. Wanneer alles duidelijk is, ontvangt u binnen 1 werkdag de offerte per mail. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar info@tuinbeursnederland.nl


TYPE DAK
Selecteer hier uw gewenste type dak
HOUTDIKTE
Selecteer hier uw gewenste houtdikte
MAATVOERING
VUL ALLEEN DE VELDEN IN DIE VOOR U VAN BELANG ZIJN. 28mm houtdikte kunnen wij per 50cm verlengen. bijv: 100/150/200/250 etc. Houtdiktes 40mm en 70mm kunnen wij op de cm nauwkeurig produceren.
OVERKAPPING
Welke wanden wilt u dicht? Bij een blokhut met overkapping heeft u standaard al 1 dichte zijwand (de wand van de blokhut). U kunt ervoor kiezen om hierin ook een achterwand te plaatsen en een extra zijwand.
DEUREN
Drempelloze deuren met een doorloophoogte van 189cm. Onze deuren zijn voorzien van echt glas en worden geleverd met hang-& sluitwerk incl. cilinderslot met reservesleutel. Alle deuren kunnen ook XL worden uitgevoerd. Kozijnmaat XL enkele deur = 100x207cm en XL dubbele deur = 190x207cm. Wanneer u graag een XL uitvoering wilt, geeft u dit dan aan bij het vrije invulveld ''uw wensen''.
RAMEN
Ramen zijn voorzien van echt glas en luxe roedeverdeling. Standaard leveren wij vaste ramen. Alle ramen kunnen ook in draai-kiep worden uitgevoerd. Wanneer u graag een draai-kiep uitvoering wilt, geeft u dit dan aan bij het vrije invulveld ''uw wensen''.
UW WENSEN
Tip: upload een voorbeeld foto, schets en/of plattegrond.
TRANSPORT & PLAATSEN
Gaat u de montage zelf uitvoeren of wilt u dit uitbesteden?
GEWENST TERMIJN
UW GEGEVENS
Hoe heeft u ons gevonden?

Tuinhuis op maat

Heeft u het tuinhuis dat aansluit bij uw wensen nog niet gevonden? U hoeft niet verder te zoeken. Bij Tuinbeurs heeft u de mogelijkheid uw eigen tuinhuis te stellen. We beschikken over een eigen Nederlandse tuinhuizen- en houtbouwfabriek en daarom kunnen we ieder tuinhuis voor u op maat maken.

Tuinhuis op maat samenstellen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje om lekker buiten te kunnen zitten? Of zoekt u juist ook oplossing om uw tuingereedschap op te kunnen bergen? De tuinhuizen van Tuinbeurs Nederland zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Hierboven kunt u gemakkelijk uw voorkeuren aangeven. Zoekt u een tuinhuis voor in een landelijke omgeving? Kies dan een dakvorm die hier goed bij past. Bent u van plan grote objecten, zoals bijvoorbeeld een grasmaaier, op te gaan bergen in het tuinhuis? Dan raden we u aan een dubbele deur te kiezen. Aan de hand van uw voorkeuren ontvangt u van ons een passende offerte.

Inspiratie & advies: tuinhuizen op maat

Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar het ideale tuinhuis. Op onze productpagina vindt u ons assortiment standaardmodellen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinhuizen en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.