Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Tuinkamers & Serres

Tuinkamers & Serres - Binnen wordt Buiten!

Wat is nu eigenlijk het verschil? Dat is een veel voorkomende vraag. Vaak worden de termen tuinkamer en serre door elkaar gebruikt. Echter zit er veel verschil in. Een serre wordt echt bouwkundig aan huis gebouwd en fungeert als extra woonruimte. Dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop worden aangepast. U kunt dit het beste zien als een verbouwing aan uw woning, waarbij ook vaak een deel van de gevel van de woning wordt uitgebroken. Een tuinkamer daarentegen, ook een afgesloten ruimte, maakt bouwkundig gezien geen onderdeel van een huis. Een tuinkamer is niet geïsoleerd en kan transparanter en flexibeler worden uitgevoerd dan een serre. Door het vele glas in de tuinkamer is het er toch het hele jaar door behaaglijk tot warm.
Maar nooit té warm, want bij een zomerse temperatuur kunnen de glazen wanden volledig open en kan het lekker doorwaaien. De plaatsing van een tuinkamer neemt ook slechts enkele dagen in beslag en kan zonder bouwkundige aanpassingen aan de woning plaatsvinden. De gevel van de woning blijft hierbij dus gewoon intact. Zowel een tuinkamer als een serre realiseren meerwaarde voor uw woning. In onze showroom hebben wij ook alle mogelijkheden opgesteld staan. Kom gerust eens een kijkje nemen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Tel: 0591 677665 - Mail: info@tuinbeursnederland.nl

Tuinkamers & serres: binnen wordt buiten! 

Een tuinkamer of een serre zorgt voor extra leefruimte, binnen wordt buiten! Door een tuinkamer of serre te laten plaatsen wordt er een lichte, transparante ruimte gecreeërd, welke bescherming biedt tegen regen, wind en kou.  Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan tuinkamers en serres. Iedere tuinkamer of serre kan volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren worden geleverd. 

 

Uiteenlopend assortiment tuinkamers & serres 

De tuinkamers en serres van Tuinbeurs Nederland worden gemaakt van verschillende materialen en in iedere gewenste stijl. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden: 

 

Kunststof tuinkamers 

Glazen tuinkamers 

Aluminium tuinkamers 

Kunststof serres 

Glazen serres 

Aluminium serres 

Tuinkamers en serres op maat 

 

Tuinkamers & serres volledig naar uw wens                                                                                                                                      

Bij Tuinbeurs Nederland maken we iedere tuinkamer of serre volledig op maat naar uw persoonlijke voorkeuren. Alles is mogelijk, van transparante en luchtige open tuinkamers tot volledig geïsoleerde serres. Daarnaast bepaalt uzelf alles met betrekking tot de afmetingen, de grootte van de luifel en kleuren. Ook kunt u kiezen uit diverse dakvormen. Door de tuinkamer of serre aan te passen naar uw wensen kunt u binnen optimaal genieten van buiten! 

 

Inspiratie & advies: blokhut met overkapping                                                                                                                        

Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar uw perfecte tuinkamer of serre. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinkamers en serres. Onze vakkundige adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.  

 

Bekijk onze tuinkamers en serres met overkapping nu online of bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen!