Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Tuinkamer & Serre op maat

Tuinkamers en Serres op maat
Wat is nu eigenlijk het verschil? Dat is een veel voorkomende vraag. Vaak worden de termen tuinkamer en serre door elkaar gebruikt. Echter zit er veel verschil in. Een serre wordt bouwkundig aan huis gebouwd en fungeert als extra woonruimte. Dit gebeurt geheel bouwkundig, omdat ook zaken als ventilatie en isolatie hierop worden aangepast. U kunt dit het beste zien als een verbouwing van uw woning, waarbij in de meeste gevallen een deel van de gevel van de woning wordt uitgebroken. Een tuinkamer daarentegen, ook een afgesloten ruimte, maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van een huis. Een tuinkamer is niet geïsoleerd en kan transparanter en flexibeler worden uitgevoerd dan een serre. Door het vele glas in de tuinkamer is het er toch het hele jaar door behaaglijk tot warm. Maar nooit té warm, want bij een zomerse temperatuur kunnen de glazen wanden volledig open en kan het lekker doorwaaien. De plaatsing van een tuinkamer neemt ook slechts enkele dagen in beslag en kan zonder bouwkundige aanpassingen aan de woning plaatsvinden. De gevel van de woning blijft hierbij dus gewoon intact. Zowel een tuinkamer als een serre realiseren meerwaarde voor uw woning.

Werkwijze
Vul hieronder uw wensen in. TIP: Voeg ook een plattegrond of schets toe, zodat wij goed met u kunnen meedenken. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon. Wanneer alles duidelijk is, ontvangt u binnen 2 werkdagen de offerte per mail. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar info@tuinbeursnederland.nl

TYPE PRODUCT
Waar bent u in geïnteresseerd?
MAATVOERING
Wat is uw gewenste maatvoering?
UW WENSEN
Tip: upload een voorbeeld foto, schets en/of plattegrond.
TRANSPORT & PLAATSEN
Gaat u de montage zelf uitvoeren of wilt u dit uitbesteden?
GEWENST TERMIJN
UW GEGEVENS
Hoe heeft u ons gevonden?
Tuinkamer & Serre op maat

Tuinkamers en serre op maat 

Bent u opzoek naar een mooie tuinkamer of serre die volledig voldoet aan uw wensen? Bij Tuinbeurs Nederland stellen we graag samen met u uw ideale terraskamer of serre samen. We creëeren een lichte ruimte die bescherming biedt tegen wind, regen en kou. Tuinbeurs Nederland biedt u een breed assortiment aan tuinkamers en serres.  

 

Tuinkamers en serres op maat: alles is mogelijk! 

Met een ruime serre of tuinkamers van Tuinbeurs Nederland geniet u het hele jaar door van uw tuin. U creëert extra woonruimte! Alles is mogelijk, gaat uw voorkeur uit naar een groot afdak of naar een kleine luifel? Ook heeft u de keuze uit dubbel- of enkel glas en vouw- of schuifwanden. Door de verscheidenheid aan systemen zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we alles voor u op maat.   
 

Inspiratie & advies: tuinkamers en serres op maat 

Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar de ideale tuinkamer of serre. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinkamers, serres en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.  

 

Bekijk onze tuinkamers en serres nu online of bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen