Tuinkamers - Binnen wordt Buiten!
Met een tuinkamer geniet u van alle voordelen van een serre, maar dan tegen een veel lagere prijs. Een tuinkamer is een afgesloten ruimte, maar maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van het huis.

De mogelijkheden bij een tuinkamer zijn eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld een aluminium of liever houten tuinkamer met glaswanden? Alles kan! Hieronder laten wij u een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!

Tuinkamers, een ideale uitvinding!
Met een tuinkamers geniet u van alle voordelen van een serre, maar dan tegen een veel lagere prijs. Een tuinkamer is een afgesloten ruimte, maar maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van het huis. Een tuinkamer kan transparanter en flexibeler worden uitgevoerd dan een serre. Door het plaatsen van veel glas in de tuinkamer is het er toch het hele jaar door warm, maar nooit té warm.

De plaatsing van een tuinkamer neemt slechts enkele dagen in beslag en kan zonder bouwkundige aanpassingen aan de woning worden geplaatst. De gevel van uw woning blijft hierbij dus geheel intact.

De mogelijkheden bij het uitkiezen van uw perfecte tuinkamer zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een aluminium tuinkamer, een houten tuinkamer, een tuinkamer met veel glaswanden, een tuinkamer met een schuifpui of een tuinkamer met openslaande deuren.

In de showroom van Tuinbeurs Nederland hebben wij ook alle mogelijkheden opgesteld. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in dé grootste overdekte showroom van Nederland. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor uw klaar en iedere zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen.

Neem contact op