Kunststof tuinhuizen - Zorgeloos genieten!
Bent u op zoek naar een geheel onderhoudsvrij tuinhuis? Dan is een kunststof tuinhuis de oplossing voor u. Net als onze houten tuinhuizen, kunt u een kunststof tuinhuis ook volledig naar uw eigen wens samenstellen. Wij bieden volop keuze in verschillende stijlen, kleuren en profielen en maken hierbij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wanneer u bijvoorbeeld graag een kunststof chalet, kunststof vakantiewoning of kunststof tuinkantoor wilt, kunnen wij het ook voor u isoleren. Of wat dacht u van glazen schuifwanden in uw kunststof tuinhuis met veranda als echte eyecatcher? Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom ook gerust eens een kijkje nemen in onze overdekte showroom.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

 

Kunststof tuinhuizen: binnen wordt buiten!
Met een kunststof tuinhuis creëer je extra leefruimte, binnen wordt buiten! Door een tuinhuis te laten plaatsen wordt er een lichte ruimte gecreëerd, welke bescherming biedt tegen regen, wind en kou. U kunt hier een gezellig overdekt terras van maken maar het tuinhuis biedt ook ruimte aan uw tuingereedschap of bijvoorbeeld uw fietsen. Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan kunststof tuinhuizen. Ieder tuinhuis kan volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren worden geleverd.

Kunststof tuinhuis volledig naar uw wens
Met een mooie kunststof tuinkamer van Tuinbeurs Nederland kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Een tuinkamer zorgt voor extra woonruimte. Alles is mogelijk. Zo kunt u het tuinhuis uitbreiden met glazen schuifwanden, dubbel of enkel glas. Gaat u voor een kleine luifel of kiest u voor een groot afdak? Door de kunststof tuinkamer aan te passen naar uw wensen kunt u binnen optimaal genieten van buiten!

Voordelen van een kunststof tuinhuis
Het voordeel van een kunststof tuinhuis is dat deze onderhoudsvrij is. Een tuinhuis van hout dient u jaarlijks te behandelen met beits en dat is bij een kunststof tuinhuis niet nodig en toch blijft deze jarenlang mooi. Het materiaal waarvan deze tuinhuizen gemaakt zijn is 100% recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Wanneer er na een flinke regenbui veel opspattend water en zand aan de onderkant van uw tuinhuis zit kunt u dit gemakkelijk verwijderen. Uw tuinhuis ziet er weer uit als nieuw!

Neem contact op