Tuinkamers op maat
Een tuinkamer is niet geïsoleerd en kan transparanter en flexibeler worden uitgevoerd dan een serre. Door het vele glas in de tuinkamer is het er toch het hele jaar door behaaglijk tot warm. Maar nooit té warm, want bij een zomerse temperatuur kunnen de glazen wanden volledig open en kan het lekker doorwaaien. De plaatsing van een tuinkamer neemt ook slechts enkele dagen in beslag en kan zonder bouwkundige aanpassingen aan de woning plaatsvinden. De gevel van de woning blijft hierbij dus gewoon intact. Zowel een tuinkamer als een serre realiseren meerwaarde voor uw woning.

Werkwijze

Wij bespreken samen met u telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom uw wensen.

*TIP: Neem ook een plattegrond of schets mee tijdens uw gesprek, zodat wij precies weten wat u wilt.

  1. U ontvangt van ons een offerte met daarin de specificaties van de tuinkamer en de bijbehorende prijs;
  2. Daaronder voegen wij standaard alle mogelijke opties met gespecificeerde prijzen toe;
  3. Wanneer wij vragen hebben alvorens wij een passende offerte kunnen maken nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op per mail of telefoon;
  4. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op 0591 677665 of mail naar [email protected]

Tuinkamers op maat: alles is mogelijk! 
Met een ruime serre of tuinkamers van Tuinbeurs Nederland geniet u het hele jaar door van uw tuin. U creëert extra woonruimte! Alles is mogelijk, gaat uw voorkeur uit naar een groot afdak of naar een kleine luifel? Ook heeft u de keuze uit dubbel- of enkel glas en vouw- of schuifwanden. Door de verscheidenheid aan systemen zijn de mogelijkheden eindeloos en maken we alles voor u op maat.   
 

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar de ideale tuinkamer. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde tuinkamers, serres en andere showmodellen. Ook geven onze vakkundige adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.   

Bezoek onze grote overdekte showroom in Emmen.

Neem contact op